Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (34/42) > >>

john deere:
riječima mladena delića: ljudi jeli to moguće?
pa šta je ovo, ili nitko više ne promašuje ili vam je neugodno pričat o tome! biće da je ovo drugo! ajde olakšajte si dušu bit će vam lakše.

evo ja neki dam mašim veprića oca mu je...! u šumi sjedim na tronošcu, lijepo vrijeme, lišće šušti ko ludo. sumrak, najgore vrijeme, vidiš, ne vidiš, misliš da vidiš, ono... ludnica. i čujem ga gdje m dolazi iza leđa. i tak ja ustanem, okrenem se, jedva ga primjetim na nekih 50-ak metara, vidim na optiku crni se, uši u zraku, ružna njuška. ma reko šta je to, on sad mora samo zaronit. nišanim glavu i povučem. ode majstor ko pofuren. e reko tak ti to kad se ideš zajebavat i pucat u glavu iz ruke. da se razumije pogađao sam ja to, ali ne ovaj put!

ikova371:
nije pisalo tvoje ime na njemu,na drugom će  ;D ;D, z10

KOBI:

--- Citat: john deere - 20. 11. 2008. 21:26:37 ---riječima mladena delića: ljudi jeli to moguće?
pa šta je ovo, ili nitko više ne promašuje ili vam je neugodno pričat o tome! biće da je ovo drugo! ajde olakšajte si dušu bit će vam lakše

--- Kraj citata ---

d4 just

SEJFO:
 Iskreno!!! z1
 Ja nikad nisam imao priliku da promašim,(nit da pogodim) mada je često puta snijeg bio dubok!!! ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D z10

ikova371:
ja sam raskrstio sa sačmaricom i svinjama,svaka čast,al sačma je za što je,a karabin za svinje,jer se i meni dogodilo.stojim na štandu pogon daleko(ima 3 god od toga,tek položio),sjedim,odjednom čujem iza leđa nešto lomi,dižem se kad na 40 koraka svinje,usporedno uz štand idu,ciljam šinom(prvi put pucao kugle),duum,duum,niš,opet zastale,duum-duum još 2 kugle,niš,prepunjavam duum-duum,odoše u pm,kolega do mene s karabinom 1 šus kriči dobila po kičmi i ostala,poslje pitaju ko je pucao poluautomato,ja vičem da sam ja zastavinom položarom 12-icom,6 šusa u jebeno kratkom roku al ko u svatovima  ;D ;D ;D,poslje nabavio iž 27,al ju nosim samo na sitno,a za svinje isključivo karabin  d7

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju