Streljaštvo > Tehnika gađanja

Najpromašaj

<< < (18/42) > >>

john deere:
navodno su neki zadovoljni s pro-luxom. samo nisam jos cuo tko to točno!

skyangel:
moji 2 kolege imaju proluxove na 30-06 oba, i odstrelili su dosta sa njima, večinom pogotci u glavu ili vrat. No rok trajanja im je nekih 2-3 godine u prosjeku. U svakom slučaju, je ne vjerujem u tu marku ni pod razno bez obzira

SSG:
prolux je obično smeče.poznam nekoliko lovaca kaj su ga kupili pa požalili a i sada žale,iako su se odavno rješili

Borat:
Tragedija je da se takva roba reklamira putem lovackog vjesnika kojeg mi svi financiramo. Uvijek se netko upeca na ''povoljnu'' cijenu, a poslije je kasno za kajanje. Iako moram priznat da sam ja na Swarovskom dozivio da staklo na kojem je gravirana koncanica ispadne iz nosaca  u tubusu za vrijeme normalnog pucanja.

medo:

--- Citat: Borat - 07. 12. 2007. 10:00:07 ---Tragedija je da se takva roba reklamira putem lovackog vjesnika kojeg mi svi financiramo. Uvijek se netko upeca na ''povoljnu'' cijenu, a poslije je kasno za kajanje. Iako moram priznat da sam ja na Swarovskom dozivio da staklo na kojem je gravirana koncanica ispadne iz nosaca  u tubusu za vrijeme normalnog pucanja.

--- Kraj citata ---
Lapis plus je platio reklamu LV i LV to mora objaviti ali me smeta sto nitko od tih "vrsnih"strucnjaka u LV ne kaze lovcima sto je dobro ,a sto nije .Ocito je da nisu neovisni pisci.

Ne postoji tvornica gdje se greska ne dogodi ali zato postoji tvornicka garancija i ne bi trebalo biti problema ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju