Streljaštvo > Tehnika gađanja

Palica za pucanje

<< < (6/11) > >>

Gabro:
Sjor Pere ovi vas zanimljivo izgleda. Koliko jhe praktican za nosit i namistit se u datom momentu,ipak triba rastegnit sve 3 noge? Jeli zvecka posto je suplji aluminij ?

PH DBK:
malo kreativnosti i domišljatosti, izgleda puno profesionalnije, rustikalnije i lovca čini poznavateljem tematike

3 trstike ili bambusa povezat komadom tvrde lastike ili trakom gume, ne teži više od 1 kg, ne zvecka, ne landra, lako se rastegne i vrlo pouzdano

ps, slika je skenirana još prije 15 g.

perop:

--- Citat: Gabro - 13. 10. 2013. 10:23:20 ---Sjor Pere ovi vas zanimljivo izgleda. Koliko jhe praktican za nosit i namistit se u datom momentu,ipak triba rastegnit sve 3 noge? Jeli zvecka posto je suplji aluminij ?

--- Kraj citata ---

Ovo što PH kaže je jeftinije i jednostavnije rješenje. Ipak nije sve samo u jednostavnosti i jeftinoći. S mog štapa sam imao lovački pogodak na 367m, hitac je bio upućen s Cal. 300 Win Mag. Ovo je puno bolje i skuplje rješenje koje mene ništa nije koštalo jer sam ovaj shooting stick dobio besplatno zajedno s Wanguardovim dvogledom kojeg sam kupio na akciji. Izuzetno je lagan i praktičan za rukovanje. Može stanuti u malo veći lovački ruksak tako da ga ja uvijek nosim sa sobom. Svakome ga preporučavam, on je nezaobilazan dio moje lovačke opreme.

enigma:
I lovački pogodak na 367m sa štapa je fantastičan rezultat ! BRAVO zagi

perop:
Enigma nisam pucao ja nego moj rođak. Njegov prvi lov karabinom Sauer 202 cal 300 WM. Streljivo je bilo Sellier &Bellot ne sjećam se više koje. Ja osobno s cal 30-06 sam imao par pogodaka u ravnici negdje oko 300 m a jedan gdje je mjereno rangefinderom 303 m.
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju