Streljaštvo > Tehnika gađanja
Palica za pucanje
pepi2:
je stabilan ako sa imas vremena slozit a najstbilniji je dok zagrlis agaciju ili brezu bolje , na tripod metnes pusku i ,drzis ju kak ti pase i pratis divljac jos u pokretu.Bipod je nesto izmedju i skroz upotrebljiv u vecini situacija.samo njega sam si slozio od bambusa i nije sklopiv pa ga najmanje nosim.
akma:
"DUGOGODIŠNJI PRIJATELJ NA KOGA SE MOŽEŠ UVIJEK OSLONITI"
najdrazi mi je što bi rekli "štap sa rašljama gore" i to onaj od drena, ravan i suh.
lagano se na njega oslanjam dok hodam a kad mi dosadi drzati ga u ruci zataknem ga za
remen iza ledja.
wortexhole:
Imam i monopod i duopod, a iskreno ne koristim gotovo nikada ni jedno ni drugo.
Kupio prema onoj narodnoj ''vidjela žaba gdje se konji potkivaju, pa hajde da proba i ona ''
Super stvar za dalji hitac gdje je bitna mirnoća ruke i da puška puno ne ''šeta''.
Eventualno na otvorenju lova na srnjaka ako idem na kakvu livadu ili negdje gdje nema kakvo drvo koje može poslužit kao oslonac.
sus scrofa:
U jutarnjem pirshu bio bih lud i izgubljen da mi nema štapa. Ako mi se dogodi da ga nekim slučajem zaboravim najradije bi se odmah iz lova vratio kuci. bio to teleskopski monopod ili lijeska za malo dalji hitac odličan su oslonac. 1liga
lovacpd:
Sto vise starim sve mi je drazi bilo kakav stap za pucanje karabinom....a dok jos malo ostarim bice ovo
http://www.ebay.com/itm/New-Primos-Jim-Shockey-Tall-Tri-Pod-Trigger-Stick-Shooting-Sticks-Model-65807-/310754456256?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item485a68b2c0
gledao, isprobao i jednostavno me odusevio....lagano, besumno i stabilno bez obzira na konfiguraciju terena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju