Streljaštvo > Tehnika gađanja
Problem sa upucavanjem
cok:
Imam problem sa upucavanjem ocevog karabina CZ M70 8x57 JS, karabin je polovan optika i montaza su novi, ali je cijev dosta nagrizena jer je karabin kupljen polovan. Optika je LEUPOLD VX II 3-9 x 40 , a montaza Leupold QRW. Pucao sam na 100 m municijom NORMA Vulkan 12.7 g i rasturanje je oko 30 cm. Provejeravao sam zazor cijevi i kundaka i sve je ok, montaza i optika stoje besprekorno.Jedan moj kolega je mijenjao cijev, stavio je od M48, ali je vanjska obrada i bruniranje dosta lose uradjeno, sve je kostalo oko 1000 kn. Htjeo bi da pitam ima li neko na forumu iskustva sa zamjenom cijevi, ako neko ima sliku bio bih mu zahvalan da vidim kako je obradjena i da mi kaze kakve su grupe bile poslje zamjene cijevi.
BROWNING 525:
imam frenda koji je isto tako promjeni cijev na karabinu 8x57 mislim da je CZ. stavio je novu belerovu cjev,optiku meoptu 3-10x50 sobzirom da skupa lovimo znam da je jako zadovoljan sa karabinom a ima bome i dobre rezultate d7
cok:
Moze li mi neko reci nesto vise o belerovim cijevima, gdje se mogu kupiti u HR i jesu li skupe?
skyangel:
Bellerova cijev za 8x57 ti košta nekih 200-220€, a može je nabaviti skoro svaki puškar. Nju staviš na karabin i miran si doživotno.
oliverl:
--- Citat: skyangel - 06. 03. 2008. 08:00:56 ---Bellerova cijev za 8x57 ti košta nekih 200-220€, a može je nabaviti skoro svaki puškar. Nju staviš na karabin i miran si doživotno.
--- Kraj citata ---
U usporedbi bellera i lothar waltera, koja je bolja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju