Streljaštvo > Tehnika gađanja

Problem sa upucavanjem

<< < (6/9) > >>

Tihomir:
Jel ima tko novu cijev od šarca za prodat? Svi govore da je cijena oko 500 kuna,pa ako netko zna neka javi ak nije problem ččč

Lazar:

--- Citat: oliverl - 06. 03. 2008. 18:28:43 ---Zna li itko dali Krupp jos uvijek proizvodi cijevi za puske?
Bratic ima pusku na kojoj pise Krupp Spezial Laufstahl i puska je fenomenalna!

--- Kraj citata ---
http://www.heym-waffenfabrik.de/S_Buechs/S_Laeufe/st_Laeuf.html
krup proizvodi i dalje celik za cijevi a dali je cijevi ikad sam pravio neznam

sicerde:
Prvo isprobaj nekoliko različitih vrsta streljiva, a onda mijenjaj cijev, jer i nova cijev ne mora dobro nositi svaku vrstu streljiva!To je moje iskustvo

cok:
Dobro, ali mislim da je 30 cm ipak previse, a cijev stvarno lose izgleda, pucao sam Igman 11 g i Normu 12.7 g, i nisam osjetio neku promjenu. Imao sam ranije i jedno neobicno iskustvo, pucao sam karabinom M48 cija je cijev  bila jako nagrizena i bez sjaja, kao dimnjak, ali za divno cudo pravio je jako dobru grupu, pogodio sam sa njim jednom Vranu na 200 m sa mehanickim nisanima , a svi su ocekivali da cu promasiti.  

pirsch:
ako hoces,mjenjati cjev i da to necemu lici,brunaza poslje vrhunska,to neka te ne brine,u velikoj gorici imas majstora koji ce ti to vrhunski odraditi i nece te doci jako skupo Miro Kavur 016215567

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju