Streljaštvo > Tehnika gađanja

Uljni hitac i početna temperatura cijevi. Uzrok flyera ?

<< < (32/32)

Huntercro:
Desilo se nekoliko puta na takmičenju, municija iz auta ...

Hlatki:
Svašta čitam o čiščenju , flyerima itd..imam puno toga za naučit, sad ste me natjerali da ču i ja morati provijeriti flyer iza špricanja Balistolom.
Kad sam montirao durbin kod puškara utvrdio je da je kruna oštečena zbog čiščenja s špagom , i vojnom tekkucinom za čiščenje pa je cijev razbacivala oko 7-8 cm.  E sad kako me je on svjetovao samo šipka za čiščenje i s krpicama, ne mesingana četkica, ne vojne tekučine jer nagrizaju, ne WD40 jer s vremenom skida brun.  Isto tako čiščenje nakon pucanja, pa ponovno čiščenje nakon 2 tjedna jer cijev ima u sebi mikronska puknuca i iz njih garž izade nakon cca 10 dana (zbog elastičnosti cijevi). Probao sam očistiti pusku odmah i kasnije , i stvarno nakon 2 tjedna kad prodem s krpicom malo je prljava. Da nije mozda flyeru baš to razlog?

magwin:
tako svaka 2 tjedna neće ti krpica biti savršeno čista.to je tako....

spinnaker:

--- Citat: Hlatki - 02. 07. 2016. 08:24:38 ---Probao sam očistiti pusku odmah i kasnije , i stvarno nakon 2 tjedna kad prodem s krpicom malo je prljava. Da nije mozda flyeru baš to razlog?

--- Kraj citata ---

nema veze flayer sa zmazanom krpicom.

bitno je da je cijev suha prilikom pucanja, a to što je malo zmazana ne smeta- štoviše  još i bolje "radi".

a to što ti zmazana krpica izlazi nakon dva tjedan je normalno. probaj čistiti PAP ili PASP pa ćeš vidjeti nakon 5 čišćenja da će opet biti zmazano

grom:
Neće ako je cijev nova, to se lako čisti. Ako je nagrižena, uvijek će biti crna krpa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju