Streljaštvo > Tehnika gađanja
Upucavanje karabina
HS-2000:
--- Citat: Huntercro - 15. 04. 2009. 21:49:16 ---ne traži kruha nad pogačom
--- Kraj citata ---
Kolega je u pravu ali moramo težiti što boljem i sigurnijem pogotku,nisam perfekcionist ali nikad ne treba odustajati uvijek može bolje, zar ne!!!
Pozdrav
Kaligula:
--- Citat: HS-2000 - 16. 04. 2009. 21:13:51 ---
--- Citat: Huntercro - 15. 04. 2009. 21:49:16 ---ne traži kruha nad pogačom
--- Kraj citata ---
Kolega je u pravu ali moramo težiti što boljem i sigurnijem pogotku,nisam perfekcionist ali nikad ne treba odustajati uvijek može bolje, zar ne!!!
Pozdrav
--- Kraj citata ---
Može bolje od ovog sigurno. Pitanje je može li s tim streljivom,jer najsigurnije je isprobati nekoliko vrsata i ustanoviti koju karabin najviše "voli".
Znam da je to određeni trošak,ali mislim da vrijedi.
Goran:
Grupa bi morala biti dvostruko manja od ove na meti na ovoj udaljenosti a visina od centra mete s ovom tezinom zrna oko 53 mm. Grupa se moze i mora popraviti s malo strpljenja i sigurno boljim metkom jer bi onda rasipanje na 200 m bilo preveliko i nesigurno za gadjanje zive mete na toj udaljenosti. Probaj ponovo i strpljivo. Nema smisla stati jer dobra puska u ovom kalibru mora dati bolje rezultate da bi ti lov u buducnosti bio ugodniji i sigurniji.Potrosio si novac na pusku i optiku pa sad ti treba samo malo vremena da to sto si kupio dadne najbolju vrijednost. Steta je stati i ne dobiti najbolje moguce sto puska/ zrno/ optika moze dati. Vidim ljude koji stede da kupe dobre puske i optiku a onda su lijeni upucati to do maximuma. Australci kazu: "Near enough is good enough" a ja kazem "ni blizu" ili je dobro ili nije i nema nista izmedju. Nadam se da mi necete zamjeriti na ovom komentaru.
Aguila:
Evo provjere mog karabina Baikal 18mh, 30-06, mehanički ciljnici, daljina 85-90 m, zrno S&B SPCE, 11,7 g.
Nije nešto ali meni OK dok ne skupim lovu za optiku.
pepi2:
preko meh. nisana u 3cm. -dobro , ja sam zadovoljan sa takvom grupom preko opt.nisana na 100m
nego gdje je zavrsio treci metak? meni se ponekad desi da dva budu u 2-3cm , a onda treci odluta 7-8 cm dalje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju