Streljaštvo > Tehnika gađanja
Upucavanje karabina
Neno:
--- Citat: salic - 08. 02. 2012. 09:31:31 ---Nije, mala greškica na 50m je velika na 150. Mada i sam najčešće provjeravam pušku na 50 metarskoj MK streljani, nije mi više lako upasti na vojnu streljanu. Poslije je jako bitno negdje probati sa metom na veće daljine, pogotovo likovi koji se hvale da nepogrešivo gađaju na 200, 300 i više metara.
--- Kraj citata ---
EEE da, neka davna vremena sam takvima na 300 metara namjestio dno od bačve od dvjesto litara i dao im kalaš u ruke naravno nisu "utjerali" ni metka, onda su pokušali s M48 i uspjeli od cca 15 komada pogoditi jednom ;D
Peka koju su mi poslje platili neprocjenivo :P
pepi2:
Po zavrsetku lanjske sezone probao sam samo u metu municiju jednog ex-domaceg proizvodjaca i dosta toga nafrkao po optici.
Da bi bio siguran za ovu sezonu karabin je opet isao kod g.Kavura.Podesio je silu okodanja,poslozio hvatanje nosaca na pusku i na streljanu.Dva preostala cdp za dovodjenje grupe prema centru i jedan rws s kojim kanim loviti za potvrdu, zatim jos nekoliko klikova, i kaze g. Kavur -pucajte sami da vam ne trosim municiju to mora biti u desetki!
Prvi metak visoko u desetku drugi ljevo do njega.Ja sam samo jedva prosjecni strelac.
Hvala g. Kavur!
Schultz and Larsen:
sve d4
pepi2:
Jedna kuna mise slabo vidi a na nju sam jako ponosan,hvala Shulz
blaser(93):
Prošle nedjelje upucavali papovku... s dobivenim rezultatima i više nego zadovoljan.
crveno zaokruženo je grupa sa suvenirom soft point, zeleno je od sako gamehead. Ovo podcrtano je bez stalka s naslona ( sve na 100 m ). Možda veća grupa od saka je rezultat već zagrijane cijevi??
Znam da kalibar nije bogzna što ali budemo vidjeli rezultate ( za srnjake dosta ), inače puškica je jako lijepo prerađena i meni se sviđa kako leži što je i najvažnije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju