Streljaštvo > Tehnika gađanja
Upucavanje karabina
DejanG:
To si u pravu...kad je puška idealno upucana onda lovac ima više samopouzdanja. zagi
simba:
Kupio sam novu optiku (nikon prostaff 3-9x40) i montirao sam je sam.Prilikom podešavanja na "suho"kada okrećem kotaćić za podešavanje končanice u smjeru down končanica ide gorekada gledam kroz optiku,za left mi ide desno.Naime kolega mi kaže da kod njega nije tako pa me zanima da li je to u redu.Hvala unaprijed na pomoći.
Lazar:
--- Citat: simba - 11. 05. 2013. 16:36:10 ---Kupio sam novu optiku (nikon prostaff 3-9x40) i montirao sam je sam.Prilikom podešavanja na "suho"kada okrećem kotaćić za podešavanje končanice u smjeru down končanica ide gorekada gledam kroz optiku,za left mi ide desno.Naime kolega mi kaže da kod njega nije tako pa me zanima da li je to u redu.Hvala unaprijed na pomoći.
--- Kraj citata ---
a kako je kodnjega kad okrece koncanica se nepomijera ? hao
aski:
a šta je tu čudno,oznake ti govore za sliku pogotka
tyrol:
Ako se ne varam, smjer UP (ili down) - LEFT (ili Right) ti označava kuda želiš pomicati točku pogotka....
Znači pucaš i npr. pogodiš lijevo dolje 2cm, korekcija - klikneš npr. 1 klik RIGHT i još jedan klik UP (otprilike....) pukneš i provjeriš... z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju