Streljaštvo > Tehnika gađanja

Upucavanje karabina

<< < (68/108) > >>

Tyger:
Ima mozda netko kakvu skicu s mjerama za napravit postolje za upucavanje karabina?

ivo samoborec:
Tyger..po mom misljenju nema ti boljeg postolja od pucanja iz ruke.Sjedni ko na ceki....dobar naslon.....ja na ceki uvijek imam jednu siroku letvu rekli bismo oko 15 cm siroku i dosta dugu da si je mozes pripasat na sve strane-mislim na koju ces pucat.Naravno da je letva presvucena tepihom kako bi se bez buke mogla nekad i pomjeriti a i da se ne cuje dodir puske sa njom.Nalegnes na nju....ma cilj je ko u skripcu.......na ceki nema stalka za pucanje a nekima  se greska dogada bas kod okidanja...primjer- neko kod okidanja trzne i hitac ide ili gore ili ljevo ili desno..i ak si uvjek takav kod okidanja onda poriktas pusku po sebi......kuzis??Ako Te stalak zanima...mi smo jednog sami konstruirali iz Frankonijinog stalka za ciscenje oruzja.Trebas vec u startu 100 € da ga kupis e onda vijak malo deblji i duzi sa grubim navojem sa maticom za po pravcu a za po visini smo uvijek nesto ubacili ispod....nije original ali je sluzilo svrsi.Mnoge sam vidio da su imali od starog mitraljeza m53 stalak..........

ivo samoborec:
Jager ljepa grupa...no zakaj nisi nakon prvog ili drugog hica isel 6 klikova za u ljevo...jos bi bila bolja slika

PH DBK:
2 strijelca, svaki svoju metu da se otkloni ev greška

Dejo:
Ta dva koji su to pucali mora da su blizanci !   just

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju