Streljaštvo > Tehnika gađanja
Upucavanje karabina
spinnaker:
--- Citat: fazan - 04. 05. 2015. 11:04:46 ---Mislio sam da ste previše stari da Vas se poziva na momačku .
--- Kraj citata ---
ma pusti ga fazan, sigurno je bio u "svatovima" pa mulja doma i tu po forumu hao
Mladen.M:
Ivo, pa kad već izdaješ, zalijepi zadnju fotku od ove godine, ona je iz 2014. Ovo je zadnja minimalno korigirana (zbog kapaciteta čahure) elaboracija, isto mjesto u meti kao i ona iz 2014. a korekcija za "flek" 10 klikova desno 2 dole i to je to. Vrlo slično ide i Berger VLD 168grs ali desno 5cm na 15 sati.
Pucao si i ti tamo i to: sa stola sa vrećom pijeska a ne sa nekog stalka ,jel tako.
spinnaker:
--- Citat: Mladen.M - 04. 05. 2015. 12:54:04 ---Ivo, pa kad već izdaješ, zalijepi zadnju fotku od ove godine, ona je iz 2014. Ovo je zadnja minimalno korigirana (zbog kapaciteta čahure) elaboracija, isto mjesto u meti kao i ona iz 2014. a korekcija za "flek" 10 klikova desno 2 dole i to je to. Vrlo slično ide i Berger VLD 168grs ali desno 5cm na 15 sati.
Pucao si i ti tamo i to: sa stola sa vrećom pijeska a ne sa nekog stalka ,jel tako.
--- Kraj citata ---
Mladene,bez ljutnje..al jos nisam cuo da je metak otisao na 15 sati hao
Mislis na 3 sata ?
Mladen.M:
--- Citat: Mladen.M - 04. 05. 2015. 12:54:04 ---Ivo, pa kad već izdaješ, zalijepi zadnju fotku od ove godine, ona je iz 2014. Ovo je zadnja minimalno korigirana (zbog kapaciteta čahure) elaboracija, isto mjesto u meti kao i ona iz 2014. a korekcija za "flek" 10 klikova desno 2 dole i to je to. Vrlo slično ide i Berger VLD 168grs ali desno 5cm na 3 sata.
--- Kraj citata ---
Jel sad dobro hao zagi
Je..i ga kad ja pucam poslije podne zbog položaja sunca a imam digitalni sat pa naviko na to lizi hao a vi sve nešto pucate po mjesečini pa ti dođe pogodak na tri. d1
spinnaker:
--- Citat: Mladen.M - 04. 05. 2015. 14:05:14 ---a vi sve nešto pucate po mjesečini pa ti dođe pogodak na tri. d1
--- Kraj citata ---
sor Mladene, al takav lov me ne zanima. I ovako smo u prevelikoj "nadmoci" prema divljaci,i jos da bi pucao pod lampom ili nocnom optikom fre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju