Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
4x4 zašto se tu lome koplja
profesore:
--- Citat: pepi2 - 16. 01. 2013. 19:23:19 ---Ljepo si i opsirno napisao svoja iskustva , samo jednog `pravog`nisi probao. Ja sa ML idem i na more i u lov , na zavojitoj cesti bolji od limuzine
--- Kraj citata ---
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20000827/_awork/prilozi-automoto.htm
Ono da na terenu strpa nivu a pogotovo discovery u džep nije ni vredno komentara.
--- Citat: JANEZ L - 16. 01. 2013. 23:08:38 ---Lp!
Vidi se, da sam glup čovjek i stvarno ovo sve ne kopčam... Svi o ekstremima... Kad ima ekstremnih uslova, ja sam nekoliko dana kod kuče, da uslovi mine i za taj period ne pogine ni jedna divljač, jer hranu se sprema, izpred takvih perioda... Onda je sve opet prevozno i zame, moju lantru i moja muda...
--- Kraj citata ---
Blago tebi. Ja brez 4x4 več peti dan ne bi mogao na posao, u trgovinu, djeca u školu.........
Ako čovjek živi u gradu i radi u toploj kancelariji a u prirodu ide samo na izlet, naravno, da ga ne interesuje 4x4.
Nekima život zavisi od dobrog terenca. Kako da u uslovima kao što su ovih dana doktor dođe do nekog sela bogu iza nogu. Počeka nekoliko dana kod kuće pa kad uslovi minu ode pogledati čovjeka koji je prije pet dana doživjeo srčani napad.
Ali u kontekstu teme odgovor je super d4 Traženje najboljeg auta, najljepše žene i najpametnijeg čovjeka je gubljenje vremena.
pepi2:
Kolega profesore za sve ovo sta mi ti spocitavas ja sam se vec ogradio u mom postu ako si pazljivo citao.Ali i ja sam glup kao i kolega JANEZ zagi zagi rostilj pa neznam smisleno napisat u jednoj recenici.
Ne hvalim ja ML-a ,sam se hvali samo ga treba dobro usmjeravati , sta god sad to znacilo ,a prije dok su bila vremena i dok su i moja muda kao sad Janezova zagi mogla trpit , nisam probavao , nego sam koristio razne jeepove i pick-upove u jako ekstremnim uvjetima i , ide dok ide ,a onda uzmes materijal na ledja i odnes pjesice. Nijedan te nece odvestu raj .
tihi:
profesore 100 % ste u pravu
mve piše da ga mercedes G nije oduševio pretpostavljam da je to zbog toga što nije imao sva tri prekidača
za blokade svih diferencijala jer svaka blokada na meci košta da se smrzneš a naručiti kod njih možeš
bilo koju kombinaciju kad kupuješ novi.kratka verzija sa 3 blokade je u pravilu na off road u prva 3 mjesta
doslovce se penje na drvo ( pogledaj snimke )
što se tiče pajera spomenu sam ja njega i vozio 5 god , auto me oduševio samo što je moj bio
zapakiran u hyundai galoper ( sve isto osim karoserije i interijera ) i bio je dugi a tek šta bi radio da je bio kratki
tihi:
odgovor za Lazar
kako voziti terenca koji ima transver box umjesto centralnog difa
stvar ti je jako jednostavna treba samo uključiti logiku , ljudi kompliciraju do bola
vozilo če ti samo pokazati što mu paše a što ne ako imaš imalo filinga
ako vozilo zateže na volanu i pruža otpor u nekom režimu rada i na određenoj podlozi znači to mu ne paše i nemoj to raditi barem ne pretjerivati
ako sve ide glatko sigurno se neče ništa polomiti
mislim da več i ptice na grani znaju da svaka osovina ima svoju putanju i svaki kotač svoj trag koji je različit u zavoju
dakle ako su difovi otvoreni kotači u zavoju rade svaki za sebe
ako blokiraš difove kotači se vrte zajedno i možeš samo malo motati na tvrdoj podlozi
na skliskoj podlozi možeš puno više motati
za ubacivanje u režim rada u vožnji ili stajanju ipak moraš pitati servisera ili knjigu uputstava
kao i za maksimalne brzine
sile:
...ovo je izgledalo gadno... srečom pajero je imao gume na visini zadatka a onaj njegov položaj ručice 4H je baš prijateljski nastrojen a u onom 4 L položaju pajero je nezaustavljiv dok nešto ne polomi...npr. vanjske homokinetičke zglobove na prednjim kotačima sam dva puta slomio kao čačkalice jer jednostavno situacije su bile takve da se sa anšlagom nisam mogao boriti u vagašima sa smrznutim gromadama zemlje i leda....ali nikad nigdje me nije ostavio..a lovište mi je 70 km od kuče..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju