Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

4x4 zašto se tu lome koplja

<< < (5/16) > >>

GoranG:
šile s takvim gumama ide on i s 2H  d4 . Moje iskustvo iz blatne slavonije dobro gume bočno ojačane po mogučnosti što višlji profil a kad stane s tim nepomažu nikake blokade provjereno nego kopčaj vitlo i onda bude šala .

Gabro:
Tihi kakav ti je bio Terrano II? Dugi ili kratki? Benzin ili disel? Vidim da si naveo da si njega imao.

sile:

--- Citat: GoranG - 17. 01. 2013. 18:06:26 ---šile s takvim gumama ide on i s 2H  d4 . Moje iskustvo iz blatne slavonije dobro gume bočno ojačane po mogučnosti što višlji profil a kad stane s tim nepomažu nikake blokade provjereno nego kopčaj vitlo i onda bude šala .

--- Kraj citata ---
to je živa istina... uglavnom sve 4 ni ne uključujem..
največu sprdačinu pravimo kad iz blata izvlačim toyote LC, fordove rangere, kie sorente i lade nive i to sa uključenom samo zadnjom vučom !

GOGO LOVAC:
Ajde malo smanjite ove lovačke viceve , još će ispast da sa slikovima idete kroz duboku kaljužu  rol .

tihi:
 za Gabro
terano serija 2 , 2002 god . dugi , tdi ( turbo dizel interkuler ) 125 Ks moje iskustvo
motor - nešto bolji od pajera , 25 ks jači ,
         - vrlo stara konstrukcija ali nevjerojatno izdržljiva i jednostavna - jeftinije održavanje
         - nema ni zubčasti remen ni lanac več je radilica povezana sa bregastom preko zupčanika
         - bregasta nije u glavi motora več u bloku pa upravlja ventilima preko podizača
ostalo - sve ok - mrvicu slabije od pajera što se tiče reduktora getribe i diferencijala
moraš jako paziti ako ga kupuješ da je super održavan i da nije ubijan po terenu jer su dijelovi
skupi ko suho zlato pa čak i dijelovi interijera od plastike ( maska centralne konzole od plastike imitacija drveta
3600 kn - sajla za ručnu 800 kn a trebaju ti dvije itd. )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju