Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

4x4 zašto se tu lome koplja

<< < (7/16) > >>

profesore:

--- Citat: Kizzo06 - 18. 01. 2013. 10:14:17 ---Wrangler je pravi klasični terenac. Kruta osovina sprijeda i straga,šasija,reduktor,a o dodatnoj opremi mu nema premca. Možeš ga pretvorit u pravog monstruma...možeš svakog,ali za njega je ponuda zaista impresivna.

--- Kraj citata ---

Jednaka ponuda opreme je i za Defender, suzuki samurai i toyote 40, 70 i 80
Nešto slabija za Patrol, Discovery i Jimny.
Od "mekih" terenaca najbolja ponuda opreme je za vitaru i pajero.
Možda sam koji zaboravio........ali uglavnom to je to, što se tiče nadgradnje.

Najmočniji terenac iz Jeepovog legla je Wrangler rubicon. Uz G iz serije 461 ili G500 je i rubicon jedan od najozbiljnijih kandidata za najmočniji serijski terenac. Sa ovima možeš na bilo koju trku a da ništa ne mjenjaš ili dorađuješ. Samo staviš terenske gume i gas.
I ovdje je bitno koji model wranglera, kao kod G. Nisu svi sposobni kao što se od njih očekuje. Ali su svi dobri terenci, brez sumnje.
Kizzo, u monstruma se može pretvorit sve. Ali je pitanje dali taj monstrum radi.
U monstuma a da radi mogu se pretvarati smo klasični terenci. Zato imaju i visoku cijenu. Zbog izdržljivosti, mogučnosti prerade u bilo šta, klasični terenac je skup bez obzira na godine i kilometražu. Za one za koje ponude nema i cijena je niska.

tihi:
 za Gabro
razlike nema osim u šminki plastike i motorima
2.7 TD interkuler -  125 ks- može plavi
3.0 TDI -163 ks - isključivo eurodizel

evaeva:

--- Citat: tihi - 18. 01. 2013. 14:15:43 ---2.7 TD interkuler -  125 ks- može plavi

--- Kraj citata ---

Bojim se da još mnogo njih MOŽE na plavi a morat će i oni koji ne smiju.

Gabro:
Hvala Tihi!!
Znaci svi 2.7 TD motori su isti od 2001 do 2004 nema razlike od modela do modela osim kozmeticke? Ne bih uzimao 3.0.
Kolika je potrosnja otprilike, po gradu ono suljanje prva druga treca i sa nesto terena? Ja mislim da bi oni trebali bit negdi u pojasu od 11-13.

sile:

--- Citat: GOGO LOVAC - 17. 01. 2013. 21:17:57 ---Ajde malo smanjite ove lovačke viceve , još će ispast da sa slikovima idete kroz duboku kaljužu  rol .

--- Kraj citata ---
gogo nisu to vicevi... ozbiljno ti kažem... čak mi i grijanje radi u pajeru pa ove što dođu u defenderima ponekad pustim da se malo ogriju dok se defiči popravljaju po šumi ili lenijima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju