Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

4x4 zašto se tu lome koplja

<< < (6/16) > >>

Kizzo06:
moj je imao 390000km kad sam ga prodao. Prodao ga susjedu i kolegi lovcu. Još radi kao sat!
Terano 2 je moja preporuka.

evaeva:
Vidim da se na temi spominju skoro svi japanski terenci (koji su stvarno dobri) ali nigdje nema spomena o Jeep Wrangleru koji mi se čini dosta dobar po pitanju terenskih karakteristika. Gledajući raznorazne filmiće na Youtube Wrangler mi se čini "dosta sposoban".

Gabro:

--- Citat: tihi - 17. 01. 2013. 22:26:55 --- za Gabro
terano serija 2 , 2002 god . dugi , tdi ( turbo dizel interkuler ) 125 Ks moje iskustvo
motor - nešto bolji od pajera , 25 ks jači ,
         - vrlo stara konstrukcija ali nevjerojatno izdržljiva i jednostavna - jeftinije održavanje
         - nema ni zubčasti remen ni lanac več je radilica povezana sa bregastom preko zupčanika
         - bregasta nije u glavi motora več u bloku pa upravlja ventilima preko podizača
ostalo - sve ok - mrvicu slabije od pajera što se tiče reduktora getribe i diferencijala
moraš jako paziti ako ga kupuješ da je super održavan i da nije ubijan po terenu jer su dijelovi
skupi ko suho zlato pa čak i dijelovi interijera od plastike ( maska centralne konzole od plastike imitacija drveta
3600 kn - sajla za ručnu 800 kn a trebaju ti dvije itd. )

--- Kraj citata ---
Hvala Tihi!!
Nedavno sam uzeo Terrana II 2.4 benzin iz 98 godine iz zamisli da mi bude auto za na blize relacije i samo teren tako da mi potrosnja nije bila toliko bitna ali mi se strasno svidilo vozit terenca  ludiloo tako da mi je sad kaka ulazit u malo auto. I razloga toga sta cu s njim vrtit dosta vise km nego sta sam mislio, mislim se uclanit negdi u Liku, mislim ga zaminit za disela nesto malo mladjeg. Ima li velike razlike izmedju modela 2001, 2002, 2003, 2004? Mozda bi povremeno gutao plavi disel (nemojte me vikat znan da ne bi smilo po slovu zakona teaa), ima li problema s tim kod novijih modela ?

Kizzo06:
Wrangler je pravi klasični terenac. Kruta osovina sprijeda i straga,šasija,reduktor,a o dodatnoj opremi mu nema premca. Možeš ga pretvorit u pravog monstruma...možeš svakog,ali za njega je ponuda zaista impresivna.
A Jeep ti je po kvalitetu sigurno iza japanca ili mercedesa,znam jer ga imam..otprilike kao i Fiat...dobar je,ali svako malo neka sitnica,lampica,cvrčak,malo kapa ulje...

Gabro:

--- Citat: Kizzo06 - 18. 01. 2013. 06:04:36 ---moj je imao 390000km kad sam ga prodao. Prodao ga susjedu i kolegi lovcu. Još radi kao sat!
Terano 2 je moja preporuka.

--- Kraj citata ---
Hvala na preporuci Kizzo.
I meni se cini dobar ovo malo sta sam ga vozio. Solidan kompromis upotrebljivosti po cesti i po terenu. Dobar za oboje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju