Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
4x4 zašto se tu lome koplja
profesore:
Pepi2, jeli ti to vodiš monolog ili pokušavaš mene uvuči u dialog? Ako pokušavaš praviti duel, neče proći jer nemam ni vrijeme ni volju za natezanjem.
Ako želiš moje mišljenje o ML otvori temu za to. Nema se puno reći ali može i to.
Imam samo slijedeče uslove za sudjelovanje:
1. Kad upoređujemo automobile stavi emocije na OFF
2. Ne vrijeđaj drugih ljudi i marki automobila koji se tebi lično ne sviđaju.
3. Poštuj pravo drugih do vlastitog mišljenja.
4. Poštuj zakone fizike i mehanike.
5. Da napišeš, da se nečeš ljutiti kad ti dokažem, da ima osobnih automobila koji mogu na terenu više nego ML i svi ostali iz klase luksuznih terenaca. Čak ćemo nači i koji kombi koji može sve što oni, a vjerovatno i više.
Kolega poštovanje tebi i tvom mercedesu ali ima stvari koji on ne može.
Ovo je tipičan primjer zašto se lome koplja...........zato što ljudi trpaju u džepove ono što u njih ne može stati.
profesore:
--- Citat: ivod - 22. 01. 2013. 09:42:18 ---Kolega Profesore, iz vašeg bi se posta dalo zaključiti kako su Suzuki Samurai i Suzuki Jimny dva različita vozila. Zar nije u pitanju nastavak proizvodnje istog auta, malo modernizirane karoserije, naravno ?
--- Kraj citata ---
U pravu si kolega. Samo što ja nigdje nisam rekao, da su različita vozila. Govora je bilo o ponudi opreme. Zato je Samurai u prvoj kategoriji a Jimny u drugoj.
Inače je to isto, Jimny je zadnja generacija "samuraja" i najbolji je terenac iz legla suzukijevih terenaca. Puno bolji je od Samuraja, samo njegov djevojački izgled mnoge zavara. Jimny može sve što i ostali te vrste Wrangler i Defender. Za neke stvari je bolji za neke stvari slabiji, pa šta kome treba i koliko mu je džep dubok.
pepi2:
--- Citat: profesore - 22. 01. 2013. 17:00:17 ---Pepi2, jeli ti to vodiš monolog ili pokušavaš mene uvuči u dialog? Ako pokušavaš praviti duel, neče proći jer nemam ni vrijeme ni volju za natezanjem.
Ako želiš moje mišljenje o ML otvori temu za to. Nema se puno reći ali može i to.
Imam samo slijedeče uslove za sudjelovanje:
1. Kad upoređujemo automobile stavi emocije na OFF
2. Ne vrijeđaj drugih ljudi i marki automobila koji se tebi lično ne sviđaju.
3. Poštuj pravo drugih do vlastitog mišljenja.
4. Poštuj zakone fizike i mehanike.
5. Da napišeš, da se nečeš ljutiti kad ti dokažem, da ima osobnih automobila koji mogu na terenu više nego ML i svi ostali iz klase luksuznih terenaca. Čak ćemo nači i koji kombi koji može sve što oni, a vjerovatno i više.
Kolega poštovanje tebi i tvom mercedesu ali ima stvari koji on ne može.
Ovo je tipičan primjer zašto se lome koplja...........zato što ljudi trpaju u džepove ono što u njih ne može stati.
--- Kraj citata ---
Najlakse mi je sad napisati, tesko mozemo voditi dijalog. O cemu ?
Debeli Lovac:
pitanje za tihog.
Jel Galloper 2000god ima centralni diferencijal ili transfer box
357:
ima li neko iskustva sa renolom senikom 4x4 dizel motor 1,9?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju