Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
4x4 zašto se tu lome koplja
Kizzo06:
Imao ga moj prijatelj...vozio ga 3 godine,izgubio na kraju živce i podosta novaca te ga zamjenio outlanderom.
Jako loš auto po onom što sam vidio i čuo.
Dadx:
--- Citat: 357 - 24. 01. 2013. 21:46:16 ---ima li neko iskustva sa renolom senikom 4x4 dizel motor 1,9?
--- Kraj citata ---
u globalu je auto O.K., ali strašo je "mekan"
to ti je tipični gradski "terenac" idealan za ovakve uvjete na cesti, i tu je priči početak i kraj
Goran:
Interesantno citanje! Moje znanje je jako sklomno s obzirom da sam lovac u Australiji gdje ima dosta terena za svaku vrstu izazova. Imao i vozio Toyota land cruiser 4.2 turbo diesel ( 176000 km), Nissan patrol 4.2 l petrol/ gas 483000 km, Land Rover Discovery 3 2.7 TDi 168000 km a sad kupujem, novog za koji dan. Auta su uglavnom koristena za lov i robolov. Izgleda da se dva po meni jako dobra auta Landcruiser i Patrol bas i ne voze kod vas a to su dva po meni dobra auta za sve izazove i terene normalno opremljeni sa adekvatnom opremom. Novi Ford Ranger 3.2, Toyota Yukon, Hilux, Mercedes G su se dobro pokazali. Pola gore navedenih modela nisam nikad cuo niti vidio ili se kod nas drugacije zovu. neki od navedenih nisu 4WD nego SUV auta koja ne bi trebala biti u istoj kategoriji sa 4WD. Ne trebate lomiti koplja samo vozite izazovne terene i uzivajte a uz put se i nesto nauci.
Dadx:
naravno da je slabije patrola i land cruzera... cijena takvih terenaca su strašno visoke, a održavanje i potrošnja im nisu za svačiji džep.
Goran:
Nisam namjeravao da moj post bude o dzepu ( niti jeftinom hvalisanju) nego o ( po meni)dobrim autima koja sam dovoljno dugo vozio a da imam pravo na komentar a i vidjam ih ponekad po cestama kad sam tamo kod vas. Nije da ih nema ali mozda ih vlasnici previse paze ili nisu lovci. nemam pojma o vasim cijenama ali sam malo nesto naucio o 4WD iz voznje i iskustva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju