Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
ATV/QUAD
Goran nxn:
http://www.croline.com/index.phpčtopic=326.0 ovaj mi je zanimljiv ali neznam još!
steyrzg:
--- Citat: Vanja - 26. 06. 2007. 22:53:51 ---Jel ima tko kakvih iskustava sa ATV-ima (All Terain Vehicle) č
Ja razmišljam :-[ da ga kupimo za lovište. Mislim da je jako koristan, pogotovo za vuči svinje na nepristupačnim terenima, naročito kad imamo pogone u gateru.
Evo par slika ATV-a od ludih amerikanaca :-\
--- Kraj citata ---
osobno sam prije godinu dana nabavio atv POLARIS 300 Hawkey i mogu ti reci da je to bila najbolja kupnja mog zivota .. fenomenalan stroj fenomenalnih mogucnosti i nevjerojatne udobnosti i zadovoljstva voznje .. nemojete razmisljati ni trenutak , nece vam biti zao ni zadnjeg novcica koji ste za njega dali ... preporuka ; pogon na sva 4 nije presudan koliko neovisan ovjes. atv-i sa sipkom koja povezuje zadnje kotace puno se lakse prevrnu.
Ovaj moj sa 300 kubika dovoljan je za 2 lovca ukupne tezine cca 220 kg + izvlacenje divljaci u isto vrijeme i po najvecoj uzbrdici. Sve iznad , mislim , bilo bi bespotrebno bacanje novaca..
Vanja:
Imaš slike od njega da stavišč ;)
steyrzg:
nemam u compu , mogu ti poslati mmsom ... no , mozes ga potraziti na nekoj od web trazilica ...
jkasapic:
nemam u compu , mogu ti poslati mmsom ... no , mozes ga potraziti na nekoj od web trazilica ...
posalji meni pa cu ti ga ja staviti na ovu stranicu a mogu ti poslati nazad mailom ako hoces poslati cu ti broj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju