Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
ATV/QUAD
steyrzg:
evo slika ..
jkasapic:
reci mi gdje si ga kupijo i kakvi su uvjeti kreditiranjač kolika je cijena tvojeg modela č ;)
steyrzg:
Zagreb, firma " RIVA G.T. " uvjete kreditiranja ne znam , cijena je negdje oko 6250 Eura, ( ovisi o tvojoj pregovarackoj sposobnosti sa njima ).. ako dodes sa cashom , sigurno ces proci povoljnije ...
Goran nxn:
kupio i ja ATV nije neke poznate marke ali služi svrsi. Iako svakom malo boljeg financijskog stanja svakako preporučam yamahu, polapisa, kimka, suzukija, hondu ili sl. ovo mi je dobro "upalo" za 1500E dobio sam stroj koji ide gdje zamisliš (250 cmm, 14 kw, 200kg, vozi dvoje bez problema, vuče teret od 250kg(probano)). Probano nakon 2 dana i više od 14 sati vožnje. Jedino neznam kakav je po kišiččč Evo i neke slike----- :D :D :D :D d5 d5 :D :D
medo:
--- Citat: Goran nxn - 22. 07. 2007. 22:53:21 ---kupio i ja ATV nije neke poznate marke ali služi svrsi. Iako svakom malo boljeg financijskog stanja svakako preporučam yamahu, polapisa, kimka, suzukija, hondu ili sl. ovo mi je dobro "upalo" za 1500E dobio sam stroj koji ide gdje zamisliš (250 cmm, 14 kw, 200kg, vozi dvoje bez problema, vuče teret od 250kg(probano)). Probano nakon 2 dana i više od 14 sati vožnje. Jedino neznam kakav je po kišiččč Evo i neke slike----- :D :D :D :D d5 d5 :D :D
--- Kraj citata ---
Super je
Ja ponekad se igram prijateljevim Polarisom 500Cm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju