Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Dacia Duster

<< < (4/12) > >>

mve:
Drage moje kolege, jesmo svi postali gospodske guzice kad se o autima govori. Sjetite se samo perioda prije cca 15g, da nam je netko dao onda auto ko taj Duster tukli bi se nogama u tur od sreće ,a da ne govorimo o periodu od prije 20+ godina kad je mali postotak ljudi vozio auto bolji od golfa II ili sl...
Sjećate li se toga??
Ja sam tam 95 vozio Renaulta 4 - onda je to za mene bio Rols Royce, a da nemam love za bolje bio bi to i dan danas ( ne  četvorka nego bilo koji auto koji bi si mogao priuštiti ) - i slažem se sa Lazarom, sram zbog auta ?!?!?!?... Gluparija...
U današnje vrijeme za mnoge je auto luksuz....
Zato lakše sa komentarima ne samo na  Daciu nego na bilo koji auto.

aski:
 d4,ja sam jedan od budućih vlasnika Dustera i ne
će me biti sram voziti ga pogotovo šta bolji nemogu niti kupit

Fratt:
Za novce koje se dadu za Dustera da se kupiti bolji polovni terenac,o tome se radi a ne o tome dali taj auto ne vrijedi novce za koje se prodaje.
Pošto je kriza takvih auta će biti sve biše na cesti što je samo odraz trenutne situacije u državi a ne kvalitete samog auta,isto kao kad ne kupiš Kraš napolitanke nego Lidlove.
Netko ne spomenuo Mahindru.Puuuno primjereniji terenac od Dacie.

grom:
I skuplji....,a održavanje....Ali da je bolji, je. Ima ih po Neretvi nekoliko, svi zadovoljni.

lovacpd:
Mnogo zamjerki dusteru ali i prednosti...1,5dci, gume 16-tke....dakle jeftino se vozis onoliko koliko on moze .za 90% ribolovaca, lovaca, planinara, izletnika odlican autic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju