Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Dacia Duster

<< < (2/12) > >>

likabrinje:
Nikad je u zivotu kupio nebi.....

HS-2000:
Za sada izgleda dobro,vrijeme će pokazati s "dječijim" bolestima,pa tko zna možda za taj novac bude vozilo number 1... ref

Max011:
Tačno tako kolega ... treba stati na loptu i osmotriti protivnički go!  ;D Bio sam na probnoj vožnji , sedeo u servisu sa majstorima , pisao članak o istom ... Svi se slažu u jednom niko još ne može da kaže ništa jer auto nema dovoljno kilometara u sebi. Tačnije niko sem ljudi iz matične fabrike u Rumunij  koji su ga testirali do krajnjih granica tj do otkaza motora i loma karoserije  ;D ali sigurno to neće reći nama... Na drugoj strani ima dosta ciganije u prodaji naročito kroz ponuđene pakete opreme. Ono što je najznačajnije je da li taj auto može odraditi posao i nekim opštim lovnim situacijama. Mišljenja sam da može. Još treba sačekati da se vidi kako će se kretati polovnjaci ako i oni budu prihvatljivi mislim da će Prašinar imati svoju klijenrelu. Do tada u tom cenovnom razredu nema konkurenciju sem u vozilima iz Indije i to Tati i Mahindri  ;D

Marauder:
Dobio sam Dustera na korištenje u 1.mjesecu ove godine i prevalio do sada 30tkm. U tom kratkom roku iskreno mu nemogu naći neku zamjerku osim što me nerviraju kratke brzine mjenjača. Auto je opremljen 1.5dci 110 motorom i sa teškom nogom na gasu potrošnja mi iznosi 8.8l. Prije nego krenemo kritički po autu, sjetite se koliko košta i da za te novce dobivate Nissanov 4x4 pogon identičan kao i u skupljim Nissanovim modelima, koji me odlično poslužio u zimskim mjesecima kada sam unatoč vremenskim neprilikama morao na put. z10

Fratt:
Dacia Du(mp)ster.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju