Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Daihatsu,Rocky, Feroza & Terios
PinzHunter:
Jel neko imao iskustva sa ovim terencima? Znam da su gabaritno mali,ali bi mogli biti interesantni.
PinzHunter:
--- Citat: Antezg - 16. 01. 2010. 19:44:04 ---Imao sam Rockya i to je pravi terenac u punom smislu rte riječi-krute osovine naprijed i nazad, lsd diferencijal nazad... Rocky i nije tako mal-gabaritima je ko landcruiser 70 kratki-a i dosta dijelova je isto. Motor je 2,8td intercooler i dosta snažan. Moj je bio razvaljen poprilično i pretrpio je prometnu prije nego što sam ga ja vozio tako da sam imao dosta problema iz tih razloga, ali ušćuvani primjerci su pouzdani i vrlo kvalitetni d4.
Feroza je manja,mekša i cestovnija s neovisnim ovjesom naprijed i benzinskim motorima
--- Kraj citata ---
meni je ponuđen jedan 2.0 TD ali o njima ništa neznam.Ferozu sam malko vozio i nisam se baš lagodno osjećao,valjda što već dugo vozim pinca pa mi sve drukčije izgleda kad sjednem u drugog terenca.
Ovaj neizgleda loše,dobio sam samo fotke a evo po internetu čitam da pokupim što više informacija.Ovaj ima tek 75.000KM .
Nadam se da neće biti razočarenja kad ga budem išao gledati.
Kakva je potrošnja? Dijelovi? Čuo sam da dosta dijelova dolazi iz Toyotine obitelji.
Antezg:
Ako se dobro sjećam moj je trošio oko 11-12l. Za neke dijelove može biti frka,ali potrošnih djelova ima-filteri,kočnice itd.
Neno:
Da filteri, kočnice nije neki problem međutim ovjes i limarija je druga priča samo original i po zadnjem što sam naručivao skupo do bola, a ovo da odgovara od Toyote, ne bih rekao, bar ne po programu za zamjenske dijelove sve izbacuje da odgovara samo Rocky i Ferroza.
Antezg:
Amortizere sam mjenjao i ima zamjenskih, a originalni su bili sa štelanjem tvrdoće iz kabine-stisneš gumb , a onda elektromotorići vrte ventile na vrhu amortizera ::) ::).
Getriba i reduktor pašu od nekih toyota i obrnuto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju