Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Daihatsu,Rocky, Feroza & Terios

<< < (2/6) > >>

PinzHunter:

--- Citat: Antezg - 16. 01. 2010. 19:44:04 ---Imao sam Rockya i to je pravi terenac u punom smislu rte riječi-krute osovine naprijed i nazad, lsd diferencijal nazad... Rocky i nije tako mal-gabaritima je ko landcruiser 70 kratki-a i dosta dijelova je isto. Motor je 2,8td intercooler i dosta snažan. Moj je bio razvaljen poprilično i pretrpio je prometnu prije nego što sam ga ja vozio tako da sam imao dosta problema iz tih razloga, ali ušćuvani primjerci su pouzdani i vrlo kvalitetni d4.
Feroza je manja,mekša i cestovnija s neovisnim ovjesom naprijed i benzinskim motorima

--- Kraj citata ---

šta mu znači ovo lsd diff?

valdop:
da je diff (diferencijal) na lsd-u (lake droge)  hao  hao

Antezg:
lsd-limited slip diferencijal-diferencijal s ograničenim proklizavanjem, znači nije 100% špera ali ipak nešto pomaže,važno je napomenuti da se u taj diferencijal stavlja ulje predviđeno za ls diferencijale

Harry P.:
Nedavno sam se imao priliku uvjeriti u iznimne vozne sposobnosti Daihatsua Terios i mogu vam reći da me je iznenadilo koje sve terene je taj automobil uspio savladati i u kakvim teškim uvjetima (snjeg, blato, poledica i još k tome  pesi uzbrdica).
Obzirom da nisam imao sreće da osobno pitam gazdu o performansama, zanima me dali je netko imao iskustva sa ovom vozilicom.

evaeva:
Čitam po ovim naslovima a nigdje nema Teriosa pa ću iskoristiti ovu priliku da nešto napišem o njemu jer ga koristim tri godine u lovu i auto je predobar (osim za neke stvari) jer je preuzak.
Volio bih da netko tko ga ima napiše nešto o ovome malom terencu kojih u Hrvatskoj nema mnogo a pružaju toliko svojim terenskim sposobnostima. Vlasnici teriosa javite se i pišite.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju