Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Defender vs Uaz Hunter
frenk:
Taj je na Ruskom putu :)
Max011:
Ovakve uslove rada Uaz ima na površinskim kopovima lignita Kolubara. I najsmešnije je kad razne televizije dovuku napirlitane fensi terence da snime reportažu... i odmah upadnu blato i kraj priče. E onda pada cenkanje da se skupoceni džip izvuče iz blata ;D ;D ;D dosta sam sedeo i cirkao pivo sa šljakerima koji voze Uaza, pored terenske potrošnje koja se kreće od 15 do 20 litara benzina najviše se žale na loše održavanje od strane njihovih kolega mehničara kojeg praktično i nema. Tek kad mašina stane i ne daje znake života onda se popravlja a dotle joj se vadi duša. Da napomenem još da ga svi drajveri hvale ALI NAGLAŠAVAJU da 80% je terenska vožnja dok im svi šefovi voze Nive koje su nežnije i kod istih je odnos teren asvalt 50:50 z10
VEThunter:
nazime ima pravo- ovo nije off road forum ( pic ) već lovački forum ( d7 )!
mislim da velika većina lovaca ima obični osobni auto i on ih je odvezao tamo gdje treba.
pa i nije baš neka tragedija ako do željenog mjesta moram još propješačiti 500m više.
mislim da je za naše (lovačke) potrebe idealan bilo koji 4x4 pa bila to kia sportage ili uaz.
ali evo, u duhu teme iznjet ću mišljenje - vozio sam jednog i drugog i glas dajem uaz-u! z14
berny:
UAZ vozio sam ga godinama, ali njegove mogućnosti lovac nikada ne koristi 80% terena zadovoljava fiat-panda 4x4, a ostalih 20% :pferd: razgibaj se malo.
toni(c):
nije neka referenca, al meni je bilo zabavno slusat sta ovaj britanac prica o uazu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju