Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

G klasa ili Defender

(1/7) > >>

GOGO LOVAC:
Planiram kupnju terenca za cca 12000 eura .

1.   G-klasa, 1991 g.  300 GE sa plinom ,250.000 km , motor repariran ,kratki,ručni mjenjač , model 463 ,

2.   Defender TD5 ,2005 g ,  kratki , 86.000 km ,prvi vlasnik ,servisna knjižica

Šta bi vi izabrali od ova dva izbora za isključivo odlaske u šumu( lov i ribolov) i off road(amatersku)  vožnju šumama ?
Kakva su iskustva sa održavanjem i kvarovima ,s obzirom na kilometraže  i marku svakog od navedenih .

robert.limeni:
definitivno Defender 1liga

GOGO LOVAC:

--- Citat: robert.limeni - 27. 07. 2011. 21:23:18 ---definitivno Defender 1liga

--- Kraj citata ---

Koji su argumeti za Defender i koji su protiv G klase ?

Do sad sam vozio Nive ,tako da nemam iskustva  s ova dva modela

Macak:

--- Citat: GOGO LOVAC - 27. 07. 2011. 21:36:43 ---Koji su argumeti za Defender i koji su protiv G klase ?

--- Kraj citata ---

Ako je terenac pretezno za lov, onda Defender

1. Znatno je manje presao od G-Klase, vidi kilometrazu. Ne samo sto je motor presao 250.000 km, nego i cijela karoserija i ostala tehnika.

2. Rezervni djelovi kod G-Klase su skupi, rabljeni skoro da i nema i ako nadjes, masno platis.

Neno:

--- Citat: Macak - 27. 07. 2011. 22:30:53 ---
--- Citat: GOGO LOVAC - 27. 07. 2011. 21:36:43 ---Koji su argumeti za Defender i koji su protiv G klase ?

--- Kraj citata ---

Ako je terenac pretezno za lov, onda Defender

1. Znatno je manje presao od G-Klase, vidi kilometrazu. Ne samo sto je motor presao 250.000 km, nego i cijela karoserija i ostala tehnika.

2. Rezervni djelovi kod G-Klase su skupi, rabljeni skoro da i nema i ako nadjes, masno platis.
--- Kraj citata ---

Navod je toćan ali prije se odnosi na Defa nego na "das G".

Ovako 300 benzinac je OM 103 motor s K-jetronic mehaničkim ubrizgavanjem i slaže se s plinom ko vatra s vodom po meni zaboravi odmah, da je G dizlo moj glas bi išao njemu unatoč godinama, ovako Def.

Ovo je pod uvjetom da su auti u sličnom stanju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju