Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Gume za teren
enigma:
--- Citat: Expresica - 29. 03. 2008. 15:22:30 ---
--- Citat: enigma - 28. 03. 2008. 22:50:24 ---Koje gume preporučate za teren blato snijeg, a da zadovoljavaju i vožnju autocestom do lovišta.
Molim vaša iskustva i savjete.
--- Kraj citata ---
Zimsku gumu Semperit M 729 TOP GRIP SLG M&S,imam ih na Ladi za snijeg i blato di ima malo i vode su ludilo,nisu bucne,na prvi pogled ne izgledaju nesto imaju jako puno sitnih i dubokih lamela i jako su mekane.Ja ih imam u 195 R 15 i negdje su bile oko 65 eura komad,znaci medju najjeftinijima.
Posto radim u auto radioni i imam dosta iskustva sa gumama mogu ti ih preporuciti samo ako ih ima u dimenzijama koje tebi trebaju..
--- Kraj citata ---
Tak nekaj bi mi odgovaralo jel mislim kupit Ladu,a skupni lovovi počnu u 10. mjesecu a znamo kakva je Lika u 10. i 11. mjesec kiša blato a posle u 12. snijeg i blato.
Brat(isto lovac) ima Jeepa Cherooke gore su neke gume "viking" malo smo se vozikali po savskom nasipu
da ih isprobamo.Za penjanje po nasipu i spuštaje ok ali po putu sa lokvama i blatom klimavo brzo se čepe blatom.(I ja bi rado Jeep ali skup )
Expresica:
Znam kakovo je vrijeme,nisam ja daleko od tebe..
Onda si nabavi felge od Suzukija Vitare (pasu na Ladu) ili od samuraja,imas veci izbor guma.
enigma:
--- Citat: Expresica - 29. 03. 2008. 16:30:33 ---Znam kakovo je vrijeme,nisam ja daleko od tebe..
Onda si nabavi felge od Suzukija Vitare (pasu na Ladu) ili od samuraja,imas veci izbor guma.
--- Kraj citata ---
d4 z10 Dobar savjet zlata vrijedi (ne ostaneš u blatu do diferencijal)
pepi2:
Enigma,na blatnoj ilovaci svaka guma se sklize,to te netreba brinuti,mozda samo jos pri odabiru gledaj da nebude siroka, vec visokog presjeka,min.70% sirine gazne povr.(npr.195/70)ili vise.
Lada je kratka i sa uklj.4 pogona ne boji se nikakvog terena.Samo dobre gume naravno.
Ja bih jos samo investirao u lance za duboki snijeg i to je to.
enigma:
--- Citat: pepi2 - 29. 03. 2008. 17:54:21 ---Enigma,na blatnoj ilovaci svaka guma se sklize,to te netreba brinuti,mozda samo jos pri odabiru gledaj da nebude siroka, vec visokog presjeka,min.70% sirine gazne povr.(npr.195/70)ili vise.
Lada je kratka i sa uklj.4 pogona ne boji se nikakvog terena.Samo dobre gume naravno.
Ja bih jos samo investirao u lance za duboki snijeg i to je to.
--- Kraj citata ---
A ja mislio za blato čim šire to bolje :shok:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju