Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Gume za teren
željko:
--- Citat: Neno - 16. 10. 2009. 08:24:55 ---Ovako izgleda tabela primjene guma od Bridgestona gdje se vidi da što je guma bolja za teren, lošija je na cesti i obratno.
Za neku lovačku upotrebu ovaj A/T 694 što sam i odabrao d4
--- Kraj citata ---
ja imam takve,jako dobra guma za snijeg i mokar teren
uvelikom blatu je baš nisam probao tako da nemam iskustva po tom pitanju,za sad prešle 100tk,vožnja teren 30% asvalt 70%,došlo vrijeme da se zamjenu,uzimam iste takve
kak si ti zadovoljan s njima,da li si ih probao u blatu?
Neno:
Da prije dva mjeseca, skupni lov, kiša, i uzbrdica na poljskom putu pri povratku se pretvorila u blatnu grabu šlajfaju sve četiri ali sam izišao, Mazda B 2500 iza mene je trebala konop i Pajera na tvrdoj podlozi ;D
Prošao sam tu neki dan i ostale su brazde da samo traktor može proć uf
skyangel:
Kad ste već potaknuli temu opet, da se i ja malo pohvalim. Sa Defića su skinute Lassa OK-144 i stavio sam ove nove, Malatesta Kobra Trac. Gume su stvarno fenomenalne! Na asfaltu se ne čuju pa skoro niš, drže se izvanredno, a na terenu su perfektne. Čiste se od blata i snijega fenomenalno, a trgaju sve pred sobom dok se ne dograbe čvršće podloge. A sad, kolko budu trajale dugo, bumo vidli. Asfalt će im dušu izvadit ja mislim. Al nisu preskupe, nekih 900-1000 kn/kom. Jel imal ko iskustva sa njima već?
Neno:
Meni izgleda kao protektirana?
Na Ladi sam vozio protektirane rađene za auto cross i bile su odlične na terenu ali su zujale očajno na cesti i nisi smio maknut ruke s volana jer je auto odmah bježao u stranu.
skyangel:
Nije protekt kolko sam je ja pregledao. Makar nije da sam baš neki stručnjak. Za mene su protekti ono kaj se naknadno lijepi na gumu, a dal se to i tvornički radi na novim gumama, ne znam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju