Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Gume za teren

<< < (37/54) > >>

Antezg:
To ti je talijanska protektorica-jedino što zaliju cijelu gumu,a ne lijepe samo gornji sloj. Imaju ih neki prijatelji i zadovoljni su.
Inače imaš u V. Gorici radnju koja proizvodi protektore,koji su dosta lakši od ovih talijanskih, a i cijena je manja,garancija itd. I Ja vozim ove monster i zadovoljan sam http://www .schnee-offroad.com/guma-protekt/gume.htm, dosta poznatih ih ima na ladama itd.

skyangel:
Ne znam, možda i je onda. A kaj se tiče protekata klasičnih, gledal sam i u gorici i u vrbovcu i ne isplati se. U mojoj dimenziji me košta lijepljeni protekt kolko i oriđiđi guma pa sam odustal.

pepi2:
Tocno,talijani u kalupu rastope kompletnu gumu tak da se gotovo i ne primjeti razlika izmedju nove i protektirane i traje isto.Za teretna vozila i po 2-3 puta ako nije ostecena sa bocne strane.

Antezg:

--- Citat: skyangel - 18. 02. 2010. 10:40:59 ---Ne znam, možda i je onda. A kaj se tiče protekata klasičnih, gledal sam i u gorici i u vrbovcu i ne isplati se. U mojoj dimenziji me košta lijepljeni protekt kolko i oriđiđi guma pa sam odustal.

--- Kraj citata ---

Ovi u Gorici isto zalijevaju cijelu gumu, a cijene su dosta manje od 1000 kn-možda si gledao na drugom mjestu-npr ja sam platio monster 31x10.5 R15 ,700 kn komad

željko:

--- Citat: Antezg - 18. 02. 2010. 11:09:43 ---
--- Citat: skyangel - 18. 02. 2010. 10:40:59 ---Ne znam, možda i je onda. A kaj se tiče protekata klasičnih, gledal sam i u gorici i u vrbovcu i ne isplati se. U mojoj dimenziji me košta lijepljeni protekt kolko i oriđiđi guma pa sam odustal.

--- Kraj citata ---

Ovi u Gorici isto zalijevaju cijelu gumu, a cijene su dosta manje od 1000 kn-možda si gledao na drugom mjestu-npr ja sam platio monster 31x10.5 R15 ,700 kn komad

--- Kraj citata ---

ove monster mi kolega ima na land roveru već skoro godinu dana kaže da za blato i mokro fenomenalne,na cesti puno bruje i dosta brzo ih troši,za snjeg kaže da su jako loše
neki dan smo testirali snjeg 30-40 cm došao do pola brda i nejde dalje,ja sa svojim duelericima koje su već pri kraju izašao od prve,e sad dal ulogu igraju vozač i vozilo il ne neznam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju