Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Hilux vs DMax
ante.rupe:
pa ima i niva prednosti, pogotovu kad je visoki snjig i uspon, onda ovi iz hiluxa stopiraju nas s nivom ili pandom
medicus:
ma daleko od toga da niva nije jedna od boljih što se tiće šume,ali Hilux je sasvim druga kategorija,on uopće ne spada u terence,pokušaj sa nivom potegnut 200-300 km po autoputu ;D,znam dosta lovaca koji putuju takvim pick up-ovima u gorski k. iz Zagreba,njima recimo Niva ne dolazi u obzir
ante.rupe:
ma to je, niva je mozda bolja u par situacija. al je hilux puno bolji i korisniji auto i za lov i sve ostalo, sta se vidi i po cijeni.
Zoran:
i ja se slazem da je niva za teren naj bolji izbor!
ali za lov je po meni nepotrebna!
ja sam si mislio uzeti da imam onako oko kuce, ali sam odusto zbog toga sto je premala!
ali hilux 1liga
SUMO:
Momci,
u Nivama se guzvam od 1986.te. Imam jednu nepune dve godine. Meni treba auto koji je udoban, dovoljno brz, sa relativno manjom potrosnjom, sa mestom za 4 psa (idealno ono nazad) i koji ima klimu bre ! Lada je extra, ali mnogo trosi, pocinju vrucine i sta da vam pricam ako krenete negde u 02h stignete u 04, pa lovite do 8, 9 i posle po onoj vrucincini nazad..... A i nabio sam za nepune dve godine 30.000 km, oseti se to po ledjima recimo.
A za ljubitelje mocne Lajke specijalke, detalji od vikenda....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju