Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Hilux vs DMax
oliverl:
Nemam niti jedan ali sam se u hiluxu vozio i auto je jako dobar.
Prijatelj ga koristi i prolazio je stvarno svuda sa njim!
U svakom slučaju slatka ti je dilema ;)
radavac:
Pozdrav Sumo pa sta to bi do sada je Lada bila nezamjenjiva za nase prostore a gle sada?? z10 d4
PinzHunter:
U Hiluxu sam se vozio jer moj prijasnji grupovodja ima jednu.G.P. 1990, strava od auta.Kud on sve prodje sa njom i koliko tereta prenese prosto nemoguce, ali eto Hilux moze. Sad je radio remont i lakirao je u boju trule visnje, strahota kako dobro izgleda.
Ali su dosta na cijeni jer su dobri. d4
ante.rupe:
pa oba su dobra nemozes falit, al je lada niva bolja. uzmi ladu, tj. 3 za jednog hiluxa
medicus:
--- Citat: ante.rupe - 07. 06. 2008. 16:58:42 ---pa oba su dobra nemozes falit, al je lada niva bolja. uzmi ladu, tj. 3 za jednog hiluxa
--- Kraj citata ---
zavisi kak čovjek gleda na to,ja bi reko da ni sa 3 lade ne možeš što možeš sa jednim hiluxom,ako je SUMO u dvojbi između Hiluxa I D-max-a ne znam čemu ga sad nagovarati na Ladu koja uopće nije u toj kategoriji vozila
A što se tiće ove dvojbe mislim da su oba automobila jako kvalitetna,osobno mi je dmax nešto lijepši(znam da nije dizajn neki argument kad se kupuje pick up,al meni je i to važno ::))
Kod mene bi prevagu odnijela razlika u cijeni ako je uopće ima i aftermarket prodaja dijelova,servisna mreža i slično,jer ako ti Isuzu ima lošu distribuciju u Srbiji moglo bi biti problema,mislim da je Toyota u tom segmentu znatno jača,barem u Hrvatskoj
Uglavno što god kupiš(a pretpostavljam da si zato i otvorio ovaj topic) nećeš pogriješiti. d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju