Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
JEEP GRAND CHEROOKE 5,2
nazime:
--- Citat: steyrzg - 27. 02. 2008. 19:32:07 ---Za litru benzina dobiješ 2.5l plina.
--- Kraj citata ---
Znam ja to prijatelju a znas li ti koliko litara benzina tj. plina trosi GC 5.2 V8 ??
[/quote]
Znam koliko troši GC 4.0 jer mi jedan stoji pred kućom, drugi dolazi uskoro, a da li će biti 4.0 ili 5.2 ovisi o tome kakav naleti.
NE BRINE me koliko troši.
steyrzg:
Prijatelju , bas mi je drago zbog tebe .. i kupnje jos jednog GC .. d4 i nema smisla da se konfrontiramo ... Tebe ne brine potrošnja , decka koji je postavio pitanje vjerojatno da ( kao sto bi i mene na njegovom mjestu )... i nema smisla da moje komentare shvacas osobno .. zaista nemam nista protiv tog auta ( osim ptrosnje )i volio bih ga i ja imati ...
Nadam se da cemo spustiti tenzije uz neko z10 uskoro ..
nazime:
--- Citat: steyrzg - 27. 02. 2008. 20:28:09 ---Prijatelju , bas mi je drago zbog tebe .. i kupnje jos jednog GC .. d4 i nema smisla da se konfrontiramo ... Tebe ne brine potrošnja , decka koji je postavio pitanje vjerojatno da ( kao sto bi i mene na njegovom mjestu )... i nema smisla da moje komentare shvacas osobno .. zaista nemam nista protiv tog auta ( osim ptrosnje )i volio bih ga i ja imati ...
Nadam se da cemo spustiti tenzije uz neko z10 uskoro ..
--- Kraj citata ---
Nisu tenzije već je krenulo u krivom smjeru. Vozio sam i vitaru na plin i mogu ti reći da je prosjek bio 14-15l. GC 4.0 troši u prosjeku 17-18 a 5.2 još malo više. Samo što je ogromna razlika voziti se u vitari i GC-u.
Pa i ja sam iz ZG i z10 možemo dogovoriti.
Baki:
Moj otac je jedno vrijeme vozio grand cherookia i nije se nesto pokoazao,za mene 100 puta bolji,udobniji i bolji na terenu land rover defender ameri nikada nisu znali napraviti jeppa.
Ameri i njihova auto industrija su u kurcu.
nazime:
--- Citat: Baki - 22. 04. 2008. 23:51:10 ---Moj otac je jedno vrijeme vozio grand cherookia i nije se nesto pokoazao,za mene 100 puta bolji,udobniji i bolji na terenu land rover defender ameri nikada nisu znali napraviti jeppa.
Ameri i njihova auto industrija su u kurcu.
--- Kraj citata ---
Iz kojeg si ti filma ispao? Daj pokaži koji je to defender udobniji od GRANDA, a o prohodnosti bi se dalo diskutirat. Pitanje je samo koliko ćeš žaliti auto.
Odoh u gater.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju