Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

JEEP GRAND CHEROOKE 5,2

<< < (3/10) > >>

steyrzg:
Ja opet mislim da onaj tko kupuje stariji dobro ocuvan auto sa ugradenim plinom ; da ce itekako gledati na to ... U suprotnom bi kupio novi i ne bi postavljao pitanja servisa , odrzavanja i sl
... Cinjenica je da auto koji trosi 10 l benzina na 100 km ustvarii trosi 12-13 litara plina ...
A potrosnju Grand Cherookija od 5.2 ccm i V8 motorom nije ni potrebno komentirati  ...

medo:

--- Citat: steyrzg - 27. 02. 2008. 18:44:43 ---Ja opet mislim da onaj tko kupuje stariji dobro ocuvan auto sa ugradenim plinom ; da ce itekako gledati na to ... U suprotnom bi kupio novi i ne bi postavljao pitanja servisa , odrzavanja i sl
... Cinjenica je da auto koji trosi 10 l benzina na 100 km ustvarii trosi 12-13 litara plina ...
A potrosnju Grand Cherookija od 5.2 ccm i V8 motorom nije ni potrebno komentirati  ...

--- Kraj citata ---
Ako auto trosi 12l plina koliko te ispadne cijena goriva u odnosu na benzin ili dizel.Nisam imao nikad plin pa me interesira

nazime:

--- Citat: medo - 27. 02. 2008. 18:47:43 ---
--- Citat: steyrzg - 27. 02. 2008. 18:44:43 ---Ja opet mislim da onaj tko kupuje stariji dobro ocuvan auto sa ugradenim plinom ; da ce itekako gledati na to ... U suprotnom bi kupio novi i ne bi postavljao pitanja servisa , odrzavanja i sl

--- Kraj citata ---
Ako auto trosi 12l plina koliko te ispadne cijena goriva u odnosu na benzin ili dizel.Nisam imao nikad plin pa me interesira

--- Kraj citata ---

Za litru benzina dobiješ 2.5l plina.

Viktor:
Dečki 2005. išao sam sokolariti u Češku. Karlovac - Opočno, 720 km, 176 kuna - PREKRASNO!
Ja vozim mali terenac Daihatsu Terrios, 4X4 stalno uključen.

steyrzg:
Za litru benzina dobiješ 2.5l plina.
[/quote]

Znam ja to prijatelju a znas li ti koliko litara benzina tj. plina trosi GC 5.2 V8 ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju