Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

JEEP GRAND CHEROOKE 5,2

<< < (6/10) > >>

enigma:

--- Citat: lazar - 23. 04. 2008. 20:26:44 ---pa gdje se moze poredit defeneder i cherooke to su dva sasvim drugacija tipa auta, a pricat o udobnosti kod defendera je smijesno al zato nije ni napravljen

--- Kraj citata ---
Pa može tu na forumu ;D ;D ;D ;D ;)

Lazar:

--- Citat: Baki - 22. 04. 2008. 23:51:10 ---Moj otac je jedno vrijeme vozio grand cherookia i nije se nesto pokoazao,za mene 100 puta bolji,udobniji i bolji na terenu land rover defender ameri nikada nisu znali napraviti jeppa.
Ameri i njihova auto industrija su u kurcu.

--- Kraj citata ---
a sta je ovo ?

enigma:

--- Citat: lazar - 23. 04. 2008. 20:33:51 ---
--- Citat: Baki - 22. 04. 2008. 23:51:10 ---Moj otac je jedno vrijeme vozio grand cherookia i nije se nesto pokoazao,za mene 100 puta bolji,udobniji i bolji na terenu land rover defender ameri nikada nisu znali napraviti jeppa.
Ameri i njihova auto industrija su u kurcu.

--- Kraj citata ---
a sta je ovo ?

--- Kraj citata ---
Moj san ;D ;)

Baki:
Nemamo svi isti ukus sto se tice terenaca.Za mene je defender bolji i tu nema ljutnje,svako auto ima svojih prednosti i mana.Defender je napravljen za makadama,sume,snijega,blat itd.Ima prednost sto mu je aluminiska sasija i sto je lako naci diojelove nove i polovne.Cherooke je auto za asfalta u mom lovackom udruzenju ima 1500 lovaca i njih mali broj ima Cheroke i niko sa njima ne ide lov jer se boje da ga ne izgrebu,udare,odstete itd.

Neno:
Dečki i Defender i G.C. su poprilično skupi za voziti i održavati, tetak mi ima auto servis a ja radim s auto dijelovima tako da znam o čemu pričam.
Na njegovom iskustvu (imao je Dyscoveria II ,G.C. 4,0,... sada vozi G.C 2,7 CRD) a i mom jer sam u ratu vozio sve od Samuraia do Range Rovera II 4,6 s full opremom mogu vam reči da je Pajero II nekakva zlatna sredina.
Možete ga kao ja nači u dobrom stanju od nekog gradskog šminkera za 7-10 kila € i s velikim izborom kvalitetnih zamjenskih dijelova nije skup za održavati (disk pločice ATE 230 Kn naspram G.C. 520 Kn i na automatiku ne traju niti dvije izmjene ulja ili ti ga 20 tkm ...), a s motorom 2,5 TD 73 kW troši oko 10 litara dizela što je još uvjek prihvatljivo (nemojte mi počimati teoriju o plinu provao sam i ne bih hvala) registracija 2850 Kn, na terenu dovoljno sposoban manji i krači od G.C. prolazi kuda ovaj ne može, na cesti uvjek boji od Defendera a dovoljno jeftin da vam ga nije žao izgrebat.

Ako se vozate po gradu i hočete biti viđeni i prvi na semaforu onda je G.C. 5,2 za vas, ako ne izlazite iz šume ona Defender, za ostale smrtnike koji trebaju u jednom auto za svaki dan i vikend akcije onda Pajero.   

P.S. ne morate se nužno složiti sa mnom, ali shvatite ovo kao glas struke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju