Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

JEEP GRAND CHEROOKE 5,2

<< < (7/10) > >>

oliverl:

--- Citat: Neno - 25. 04. 2008. 08:59:38 ---Ako se vozate po gradu i hočete biti viđeni i prvi na semaforu onda je G.C. 5,2 za vas, ako ne izlazite iz šume ona Defender, za ostale smrtnike koji trebaju u jednom auto za svaki dan i vikend akcije onda Pajero.  

P.S. ne morate se nužno složiti sa mnom, ali shvatite ovo kao glas struke.

--- Kraj citata ---

Neno u potpunosti se slažem!

PinzHunter:
Neno ovo si dobro napisao i stima sve.

Ukusi su nam razliciti. Ja sam prije pucao na GC i defendera, ali za ono sto sam ja htio nisam imo love.Posto sam zaljubljenik starih terenskih auta kupio sam sebi UAZ-a, a onda ipak nadjoh Pinza pa mi nakon UAZ-a pinc dodje k'o limuzina jer je laksi za voziti. Ni jedan od ovih nije za sminku i voznju po gradu.Naravno da se moze voziti po carsiji, ali kad pomislim na parkiranje, onda odustajem od takvog poduhvata.

pozz

rubi:
Kolege,

Neno ima potpuno pravo a to mu potvrđuje osoba koja posjeduje GC.
GC je auto kojega ja koristim za sve a tako i za lov, međutim nije za teren kao Pajero ili neki drugi kraći terenac.
Što se tiče održavanja i dijelova među skupljim je terencima.

enigma:
Postoji Mercedes i ostali automobili!!!!!
Postoji G-klasa i ostali terenci(JEEP je pod Mercedesovom kapom) ;D ;D ;D ;D

Neno:

--- Citat: enigma - 25. 04. 2008. 15:13:42 ---Postoji Mercedes i ostali automobili!!!!!
Postoji G-klasa i ostali terenci(JEEP je pod Mercedesovom kapom) ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Rado bih kupio Puch ili G clase, ali pronači ga u dobrom stanju za neke normalne novce (za mene je to do 12 kilo €) je mision impossible, za 10ak tisuča € prodaju se razvaljene kante iz 80-ih, "ebiga na glasu je i na cijeni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju