Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

JEEP GRAND CHEROOKE 5,2

<< < (2/10) > >>

Zoran:
ako je to vozilo povoljno kako ti kazes!
i nije skuplje od 5000eura onda kupuj!

steyrzg:
 JEEP GRAND CHEROOKE 5,2 ? Pa taj financijski samo plina potrosi koliko neki normalni terenac benzina ...  A o servisiranju sa americkim dijelovima da i ne pricamo ...

nazime:

--- Citat: steyrzg - 27. 02. 2008. 13:01:18 --- JEEP GRAND CHEROOKE 5,2 ? Pa taj financijski samo plina potrosi koliko neki normalni terenac benzina ...  A o servisiranju sa americkim dijelovima da i ne pricamo ...

--- Kraj citata ---

Onaj koji ga vozi vjerojatno ne pita kokliko troši i koliko košta održavanje. Ako netko misli da je japanca jeftinije održavati prevario se, a ni potrošnja nije puno bolja. Govorim o autima slične kategorije.

steyrzg:
Prijatelju , halo ,  pa mi pricamo ovdje o 5-litarskom motoru  ... 5200 ccm, V8 ?!!?!? .... moj americki POLARIS , atv od 300 ccm trosi 10 l na 100 km ... Ameri se nisu nikad trudili da naprave stedljivo vozilo ...

nazime:

--- Citat: steyrzg - 27. 02. 2008. 18:15:43 ---Prijatelju , halo ,  pa mi pricamo ovdje o 5-litarskom motoru  ... 5200 ccm, V8 ?!!?!? .... moj americki POLARIS , atv od 300 ccm trosi 10 l na 100 km ... Ameri se nisu nikad trudili da naprave stedljivo vozilo ...

--- Kraj citata ---

Ne kažem ja da malo troše nego da onaj ko ga vozi neće na to gledat. Niti na servise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju