Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Kojeg terenca kupiti za 10000 € ?
evaeva:
Mislim da ćeš kupnjom jednog pick-up japanca ćeš riješiti sve svoje brige (L200,Navara,Mazda).
Auto idealan za transport i slobodno vrijeme ali i za obitelj d4.
Niva96:
--- Citat: sile - 20. 08. 2011. 08:25:19 ---
--- Citat: Niva96 - 20. 08. 2011. 00:05:02 ---Šta ja znam ja imam Nivu,ja sam zadovoljan sa njom.Samo dobre gume i vozo gdje hoćeš.A što se tiče terenca za 10000 eura.Definitivno Mercedes g Puch. d4
--- Kraj citata ---
po čemu je mercedes G bolji od japanaca ? zato što se često kvari i što je u kabini kao na drvenom platonu ili ima još nešto fascinantno ?
--- Kraj citata ---
Mercedes g puchu niko nemože stati ne teren sa njim,kada on prskače stjenu visoku 40cm,prednjom gumom se osloni na nju,i ako za švlajdra upališ prednji šper prolazi bez problema.Bolji je 10 puta od svakog Japanskog đipa,jer nemaju šper ni ništa,samo centralno blokadu,pa moraš ti dograđivati ako hoćeš.Dzaba i Land Cruiser kad nemože izaći gdje Mečka može.Samo šperuješ prednji i zadnji diferencijal i uza zid izlazi.
.50AE:
--- Citat: Niva96 - 21. 08. 2011. 17:37:03 ---Mercedes g puchu niko nemože stati ne teren sa njim,kada on prskače stjenu visoku 40cm,prednjom gumom se osloni na nju,i ako za švlajdra upališ prednji šper prolazi bez problema.
--- Kraj citata ---
A u dalmaciji usred ljeta zakuha na pol Promine. d4
dejalovac:
ja sam bezbroj puta bio na dzipijadama gde se odvijaju takmicenja po nekoliko dana i da ti kazem da je istina da G Mecka izlazi ali je nema nigde na takmicenjima,nije ona za to,ona gde se prevrne tu se niko ne prevrne,ima visoku tacku lezista i jednostavno nije stabilna,a bas ako oces od terenaca seriske proizvodnje najbolji i najprohodniji je Jeep Wrangler Rubicon,malo guglajte i videcete o cemu je rec.
Kakve on ima blokade diferencijala i prenose to nijedan nemaju niti mogu.
Niva96:
--- Citat: dejalovac - 21. 08. 2011. 22:22:03 ---ja sam bezbroj puta bio na dzipijadama gde se odvijaju takmicenja po nekoliko dana i da ti kazem da je istina da G Mecka izlazi ali je nema nigde na takmicenjima,nije ona za to,ona gde se prevrne tu se niko ne prevrne,ima visoku tacku lezista i jednostavno nije stabilna,a bas ako oces od terenaca seriske proizvodnje najbolji i najprohodniji je Jeep Wrangler Rubicon,malo guglajte i videcete o cemu je rec.
Kakve on ima blokade diferencijala i prenose to nijedan nemaju niti mogu.
--- Kraj citata ---
Nije tačno da se lahko prevrne u strani,jer ima jake amortizere,a mali Wrangler trebaš i za njega posebno ugrađivati šperove,ali ni Wrangler ne može gdje Mečka može.Wrangler je nešto poput Lade Nive.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju