Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Kojeg terenca kupiti za 10000 € ?
GOGO LOVAC:
Ma svaka čast G klasi,ali ipak pričamo o terenskom autu koji su stari oko 20 godina,a cijene dijelova za G klasu baš nisu kao za Nivu,znam sve prednosti G klase,i kvalitet Mercedesa ,a opet mi se ne pretražuju oglasi za rabljenim dijelovima .
Deda M:
zagi Gogo -znaš onu staru : traži traži pa češ nači -ja isto tražio cca pola godine ...... i......našao šta sam htio - pozdrav.....
GOGO LOVAC:
I ja sam našao.Skoro 7000 km vozim Defendera 90 TD5 .
shikaree2:
--- Citat: sile - 20. 08. 2011. 08:25:19 ---
--- Citat: Niva96 - 20. 08. 2011. 00:05:02 ---Šta ja znam ja imam Nivu,ja sam zadovoljan sa njom.Samo dobre gume i vozo gdje hoćeš.A što se tiče terenca za 10000 eura.Definitivno Mercedes g Puch. d4
--- Kraj citata ---
po čemu je mercedes G bolji od japanaca ? zato što se često kvari i što je u kabini kao na drvenom platonu ili ima još nešto fascinantno ?
--- Kraj citata ---
Ja kolega ne znam da li ste se Vi vozili u Mercedesu G klase, ali napisati da je neudoban (ako ona usporedba sa platonom t znači) je u najmanju ruku smiješno! :pferd:
Morgan:
--- Citat: sile - 20. 08. 2011. 08:25:19 --- po čemu je mercedes G bolji od japanaca ? zato što se često kvari i što je u kabini kao na drvenom platonu ili ima još nešto fascinantno ?
--- Kraj citata ---
E moj sile, sad si zabrlja...ti si to Merc-G pobrka sa Nivon ref ...u ovoj temi Merc-G se nebi smija ni spominjati mad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju