Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Koliko troši moj terenac ?

<< < (3/28) > >>

PinzHunter:
Terenac skoro pa nemoze ispod 10 litara na terenu uzeti jer se vozi samo prvom drugom ili eventualno trecom brzinom ali ucestalo mjenjanje brzina, gas, kocenje sve to tjera potrosnju prema gore.
Nacin voznje je ipak najpresudniji u tome kad govorimo o potrosnji nasih terenaca jer tu ima razlike od vozaca do vozaca tako da ima veceg utroska cak do 15%.
Moj trosi 15 litara ali sam siguran da bi ludom voznjom potrosio i 18-20 litara, sto za jednog 2 tonca (prazan) bez imalo aerodinamike i nije previse.

Magwin sta god uzmes neracunaj potrosnju ispod 10 litara,sva ostala obecanja nisu objektivna.  z10

.50AE:

--- Citat: skyangel - 12. 02. 2009. 09:20:00 ---Ja sam se na svom Defiću ugodno iznenadio.

--- Kraj citata ---

Je li ti se kada popustio šaraf koji drži cijev za povrat viška goriva sa dizni? To im je znala biti boljka ukoliko crijevo za povrat nije bilo pričvršćeno (a tvornički nije) za visokotlačne cijevi koje idu na dizne.
Voziš i ne vjeruješ kako kazaljka od goriva pada  ;D.

Zoran:

--- Citat: magwin - 12. 02. 2009. 10:00:15 ---Zoran i neno se slabo podudaraju o istom autu..
Sky to ti je premija!

--- Kraj citata ---

jer neno vozi terensko auto!
a za mene je to kao limuzina!
ja gonim a on natenane!  pic

Neno:

--- Citat: magwin - 12. 02. 2009. 10:00:15 ---Zoran i neno se slabo podudaraju o istom autu..
Sky to ti je premija!

--- Kraj citata ---

A čuj ja vjerovatno vozim u baletnim papučicama a Zoran u radničkim bakandžama   rol

nazime:
Meni troši gradske vožnje 25-27 litara plina. Kombinirane oko 20l.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju