Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Koliko troši moj terenac ?

<< < (4/28) > >>

skyangel:

--- Citat: .50AE - 12. 02. 2009. 10:13:38 ---
--- Citat: skyangel - 12. 02. 2009. 09:20:00 ---Ja sam se na svom Defiću ugodno iznenadio.

--- Kraj citata ---

Je li ti se kada popustio šaraf koji drži cijev za povrat viška goriva sa dizni? To im je znala biti boljka ukoliko crijevo za povrat nije bilo pričvršćeno (a tvornički nije) za visokotlačne cijevi koje idu na dizne.
Voziš i ne vjeruješ kako kazaljka od goriva pada  ;D.

--- Kraj citata ---
Nisam neki mehaničar pa ni ne znam o čem pričaš. Al bilo je slučajeva kad mi se učinilo da je nekak prebrzo potrošio rezervar. Al nisam ciljano primijetio da bi se takvo nekaj dogodilo...

dean:
Niva troši 12. Pali na benz pa kad se zgrije prebaci na plin. Naravno ljeti prije grije pa se više vozi na plin...

magwin:

--- Citat: PinzHunter - 12. 02. 2009. 10:09:30 ---Terenac skoro pa nemoze ispod 10 litara na terenu uzeti jer se vozi samo prvom drugom ili eventualno trecom brzinom ali ucestalo mjenjanje brzina, gas, kocenje sve to tjera potrosnju prema gore.
Nacin voznje je ipak najpresudniji u tome kad govorimo o potrosnji nasih terenaca jer tu ima razlike od vozaca do vozaca tako da ima veceg utroska cak do 15%.
Moj trosi 15 litara ali sam siguran da bi ludom voznjom potrosio i 18-20 litara, sto za jednog 2 tonca (prazan) bez imalo aerodinamike i nije previse.

Magwin sta god uzmes neracunaj potrosnju ispod 10 litara,sva ostala obecanja nisu objektivna.  z10

--- Kraj citata ---

ma normalno da neide ispod 10l.kao što rekoh imao sam već dosta komada ali u zadnje vrijeme čujem dosta različitih informacija pa zato pitam...

Neno:
Grand Cherokee 2003 2,7CRDI, vjerovali ili ne uz malo pažnje ispod 10l  :shok:

Automatik, preko dvi tone stalno 4X4 stvarno odličan rezultat.

Tava:
Vjerovatno na otvorenoj cesti, a ako je tako onda Toyota Land Cruiser na otvorenoj cesti 8 do 9 litara (linija 120 sa 166 konjskih snaga)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju