Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Koliko troši moj terenac ?

<< < (22/28) > >>

nazime:
Koga muči potrošnja na terencu neka ga i ne kupuje. Ne znam ima li koji da ide ispod 10 litara, samo više. Meni Cherokee 4.0 troši i preko 30L plina (ponekad). Uglavnom je između 20 i 25L. Samo MT gume popiju par litara. Benzin nisam nikad mjerio.
I opet kad pretvorim u kune, ispadne mi kao cca 10-12 litara diesela. Jedino što gadno zvuči kad kažem 25 litara. Ne možeš i ovce i novce.

Štef:

--- Citat: nazime - 22. 09. 2010. 23:07:30 ---Koga muči potrošnja na terencu neka ga i ne kupuje. Ne znam ima li koji da ide ispod 10 litara, samo više. Meni Cherokee 4.0 troši i preko 30L plina (ponekad). Uglavnom je između 20 i 25L. Samo MT gume popiju par litara. Benzin nisam nikad mjerio.
I opet kad pretvorim u kune, ispadne mi kao cca 10-12 litara diesela. Jedino što gadno zvuči kad kažem 25 litara. Ne možeš i ovce i novce.

--- Kraj citata ---

Nazime, pa ne trebaš se nama opravdavat - čuvaj tu matematiku za suprugu!  hao hao

nazime:
I registracija je 5500 kn. Zna žena bolje nego ja. zagi

lovac 1:
Pa normalno ak je nešto teško 2 tone i treba ga gurati uz breg ili po autoputu ganjati, mora trošiti.

nazime:

--- Citat: lovac 1 - 22. 09. 2010. 23:24:33 ---Pa normalno ak je nešto teško 2 tone i treba ga gurati uz breg ili po autoputu ganjati, mora trošiti.

--- Kraj citata ---

Meni je to jasno, i nemam prigovora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju