Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Koliko troši moj terenac ?

<< < (23/28) > >>

krilaš:
Drugari ako nesto trosi to trba i da ide.
Vozio sam Par Patrola sto dizelasa sto benzinca ,nikada nisu bili moje vlasnistvo jer im objektivno ne vidim potrebu barem za nase prostore.
Veliki, glomazni,teski i jako ne  rentabilni.
Taj terenac je bio simbol prestiza s pocetka devedesetih godina proslog veka(1992-1995-6god.) osoba sa osam razreda skole,(kad stignu u selo da se komsije dive).
P.S. IZVINjAVAM se, nisam imao nameru nikog vređati samo sam bolno realan. teaa
Pozdrav Goran

PinzHunter:

--- Citat: .44 ML - 22. 09. 2010. 20:38:18 ---Štovane kolege forumaši,
dali netko posjeduje land rover freelander 2,0 d 4X4,
godina 2005 +-, zanima me potrošnja, kvarovi i sl.

--- Kraj citata ---

sve ok osim srednjeg(automatskog) difernecijala.on je slaba tačka sve ostalo je ok oim što netrebaš neki komfor očekivati

SEJFO:

--- Citat: krilaš - 22. 09. 2010. 23:34:16 ---Drugari ako nesto trosi to trba i da ide.
Vozio sam Par Patrola sto dizelasa sto benzinca ,nikada nisu bili moje vlasnistvo jer im objektivno ne vidim potrebu barem za nase prostore.
Veliki, glomazni,teski i jako ne  rentabilni.
Taj terenac je bio simbol prestiza s pocetka devedesetih godina proslog veka(1992-1995-6god.) osoba sa osam razreda skole,(kad stignu u selo da se komsije dive).
P.S. IZVINjAVAM se, nisam imao nameru nikog vređati samo sam bolno realan. teaa
Pozdrav Goran

--- Kraj citata ---

sve ti rodice ,,,na ovom svijetu,,,,,,j,,,,,,,m  i punicu,,,,i komsinice,,,itd,,,,,,!!!!    PATROL vozi gospoda a seljaci se provozaju,,,,,,hahahahaaaaaaaaaa!!! zagi zagi zagi

krilaš:
Sejfo druze moj ovo je bilo moje izlaganje oko potrosnje i realne potrebe PATROLA njegovih performansi i  realne njegove potrebe na nasim terenima.Negove realne potrebe na nasim terenima i u nasim lovistima NEMA.A prevoz do lovista asfaltnim putem ili makadamom moze se obaviti savakim putnickim autom.
Ne postoji skoro ni jedna marka automobila u kojoj se nisam provozao a pojedinih sam bio ,a i danas njihov vlasnik.
Pa evo jednog koji je skoro dve tone koji je 4000cm ciji sam direktni vlasnik bio do proslog leta koji je na otvorenom trosio 11l do 150Km/h a u gradu i do 22l ali je svoju potrosnju  opravdavo udonoscu snagom i brzinom.

Jeste da nije terenac ali je njegova potreba daleko opravdanija nego nekog Patrola od dve tone koji trosi kao lud koji je dugacak i po nasim da se izrazim "VUKOJEBINAMA" vise je ne efikasan nego efikasan i da skoro bolju primenu na terenima ostvaruje jedan mali SUZUKI SAMURAJ od 1300cm.
Toliko Hvala.
Pozdrav Goran

Antezg:
Nemogu se složiti sa tobom jer i mali samuraj itekako potroši preko 10 litara, a u njega ti ne stane ništa, kao i u većinu kratkih terenaca, s tim da su duže rute u Samuraju odlične za bubrege i zbližavanje sa suvozačem(stalno se dodirujete happi). On je bolji za off road takmičenja zbog malih gabarita, ali za lov gdje treba prevoziti stvari,ljude,pse, divljač itd. je veči terenac zakon. A ruku na srce svi ti stariji dizel terenci troše od 10-15 litara-ovisi o gumama, načinu vožnje i uvjetima(otvoreno,teren,grad...)
S tvrdnjom da se osobnim autom može komotno u lov se nikako nebi složio- jer se zaprlja,usmrdi,izgrebe i uništi -do lovačke kuće da, ali po lovištu ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju