Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Koliko troši moj terenac ?
Neno:
Zavisi kakvo ti je lovište.
Kratki ili dugi tereci?
Imju prednosti i mane i jedni i drugi, meni zbig konfiguracije trena nešto tipa patro GR ne dolazi u obzir, več vidim dva mjesta na kojima ga ne bi s njegovom dužinom i anšlagom okrenuo za mjesec dana i bar jedno gdje bi nasjeo na trbuh zbog dužine.
S druge strane udobniji je na cesti i ima više mjesta.
Expresica:
Gorane,da nevozius slucajno ovo leto noviji model ? paci
krilaš:
Ne Vratio sam moju staru ljubav koja je prespavala 12 godina u srbiji u mojoj garazi nadaju ci se da krenu neka lepsa vremena ali od toga nista pa sam ga vratio nazad za svicu.
Rado bih ti postavio Fotografiju mog decackog auta iz snova i realizacije tog sna i ljubavi prema cetvorotockasu koju moze samo smrt razdvojiti.Taj auto obozavam volim i posle moje porodice odmah je on to je nesto sa cime se covek rodi i to ostaje u njemu dok je ziv.
Rado bih ti ga pokazao ali imam lose iskustvo sa drugih foruma posle postavljanje te fotografije i najbolji virtuelni prijatelji na forumima su mi postali smrtni neprijatelji.
Pozdrav Goran
Štef:
--- Citat: krilaš - 27. 09. 2010. 22:41:47 ---.
Rado bih ti ga pokazao ali imam lose iskustvo sa drugih foruma posle postavljanje te fotografije i najbolji virtuelni prijatelji na forumima su mi postali smrtni neprijatelji.
--- Kraj citata ---
Zavist je jebena stvar! ;) happi happi happi
Lazar:
kad se kupuje auto prvo se pita jel ima ovo a poslije koliko trosi hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju