Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Koliko troši moj terenac ?

<< < (11/28) > >>

SEJFO:

--- Citat: valdop - 02. 03. 2009. 19:27:06 ---benzinac ima jedan,a dizelaš dva (24V). za svojeg trebaš bateriju od 70AH i sajlu za šlepanje jer kad imaš terenca uvijek te neko treba da ga malo povučeš  pic

--- Kraj citata ---
znaš VALDO kad ću ja koga povući-samo ako bude trebao u HITNU i ovako mi malo troši............

nazime:

--- Citat: valdop - 02. 03. 2009. 19:27:06 ---benzinac ima jedan,a dizelaš dva (24V). za svojeg trebaš bateriju od 70AH i sajlu za šlepanje jer kad imaš terenca uvijek te neko treba da ga malo povučeš  pic

--- Kraj citata ---

Ako su dva, ne mora značiti da je 24V mada sumnjam da ima 2 akumulatora, pa nije kamion.
Taj auto nema puno električnih potrošača i ne treba mu ne znam kako jak akumulator, ali pošto je dizelaš, ja mu ne bi stavljao manji od 70Ah. Ipak ga nekaj treba zaverglat.
Kupi ti sebi najveći koji ti stane u ležište pa si miran.

Expresica:
Ja sam u Isuzu imao dva,bio je 2000 i neka godina a to sa 24 V  rol

magwin:
nemoraju biti spojeni u seriju, negdje ima i dva akumulatora paralelno spojena, pa su opet 12V sa više ah.

a i valjalo bi se vratiti u temu.
pošto nije definirano u naslovu "šta troši", ovim putem obavještavam Sejfu da se ne radi o potrošnjama akumulatora!

Tava:
Mitsubishi, Toyota provjereno znam imaju po dva akumulatora i to ne iz razloga što im treba veća voltaža nego zbog sigurnosti kod ekstremnih hladnoća se smanjuje mogućnost da ne pale zbog istrošenog akumulatora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju