Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Koliko troši moj terenac ?
Neno:
--- Citat: Tava - 03. 03. 2009. 08:10:57 ---Mitsubishi, Toyota provjereno znam imaju po dva akumulatora i to ne iz razloga što im treba veća voltaža nego zbog sigurnosti kod ekstremnih hladnoća se smanjuje mogućnost da ne pale zbog istrošenog akumulatora.
--- Kraj citata ---
Pajero i jedinica i dvojka (za trojku nisam siguran) ima jedan akumulator i kod 2,5 TD je 95Ah neka divlja dimenzija, krači je a viši od standardnog za evropska auta 306X173X225, a tako i Toyota LC i Patrol.
Ti s dva akumulatora su bili za vojsku i zahvaljujuči sforu unproforu i ostalim forovima dosta ih kruži po našim cestama.
Tava:
--- Citat: Neno - 03. 03. 2009. 08:18:49 ---
--- Citat: Tava - 03. 03. 2009. 08:10:57 ---Mitsubishi, Toyota provjereno znam imaju po dva akumulatora i to ne iz razloga što im treba veća voltaža nego zbog sigurnosti kod ekstremnih hladnoća se smanjuje mogućnost da ne pale zbog istrošenog akumulatora.
--- Kraj citata ---
Pajero i jedinica i dvojka (za trojku nisam siguran) ima jedan akumulator i kod 2,5 TD je 95Ah neka divlja dimenzija, krači je a viši od standardnog za evropska auta 306X173X225, a tako i Toyota LC i Patrol.
Ti s dva akumulatora su bili za vojsku i zahvaljujuči sforu unproforu i ostalim forovima dosta ih kruži po našim cestama.
--- Kraj citata ---
Skroz pogrešno. Od 2002 do 2005 sam vozio Pajero 3,2 DID. Kupio ga novog i tvornički je bio ugrađen drugi akumulator. Kod brata je bio samo 6 mjeseci mlađi sa istim motorom no sa jednim akumulatorom. Objašnjenje je bilo da je to novi dodatak koji će podići povjerenje kupaca. Definitivno sa UNPROFOR-om nema ama baš nikakve veze.
Neno:
Citat posta poviše, molim pročitati od početka do kraja
Pajero i jedinica i dvojka (za trojku nisam siguran)
Koliko se ja razumim u poljoprivredu taj tvoj DID je Pajero treče generacije.
Ovo za vojna auta sam zasnovao na iskustvu s Puchom G i VW Iltisom (ako neko zna koje je to vozilo) koji i jedan i drugi u vojnoj izvedbi imaju 24 voltnu instalaciju a civilna 12 voltnu.
Zbog sve večeg broja trošila u novijim vozilima odavno se priča o prelasku na 32 voltnu instalaciju jer 12 voltna zbog veče konzumacije ampera zahtjeva instalaciju s večom i večom kvadraturom tj. skuplju i težu.
Razlika je ne u jednoj ili dvije baterije nego kako su spojene da li kao 12 V ili 24V Pajero 3,2 DI-D ima 12 volti sam dvi baterije radi kapaciteta.
skyangel:
Evo ja kupio stari L200 prije 2 tjedna. 93. je godište, ima 250 tkm, motor je standard 2,5, i ima dovoljnih 90 KS. Ti stari motori su mi najljepši, nema previše mozganja u njima, čista dobra stara mehanika je u pitanju. Kad otvoriš haubu, još smjestiš jednog jelena uz motor da se ne vidi hehe. Odma sam ga testirao prošli tjedan do Cresa i nazad. Po autoputu laganica 120, motor ne bruji, ne trese, ugodna vožnja. Po njihovom kamenu proizvodi tipične zvukove kakve mi je i Terrano proizvodio, graničnici zacvile tu i tamo. Standard. Uglavnom, mjerio sam potrošnju. ZG-Rijeka autoput, a dalje stara cesta Rijeka-Umag, Umag-Pazin-otok Cres. Potrošnja mu je bila zavidnih 10,6 litara. Očekivao sam barem 12, stoga sam se vrlo ugodno iznenadio hehe. Taj L200 će biti odlična zamjena Defiću za cestu i duža putovanja u lov. Defić će savladavati i dalje blato i vodu u mom lovištu, a za cestu ćemo ga čuvati i paziti.
Neno:
Sky ako je očuvan L200 je dobra kupnja, pošto je taj motor s 87 KS praktički isti kao u Pajeru s razlikom intercoolera, ja bi razmišljao da ga ugradim i dobijem tih desetak konja.
Solidni su motori samo se nađi dobrog majstora za izmjenu zupčastog remenja koji ima iskustva s tim motorima jer imaju osovine za uravnoteženje koje imaju poseban zupčasti remen koji prolazi ispod glavnog remena i dosta njih ove osovine ne stavi u fazu zbog čega dođe do pucanja manjeg remena koji podleti pod veči i onda je :pferd:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju