Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
Antezg:
A nije Tucson baš ni terenac...
Midian:
Nije ali ajd cisto da vidimo sta moze.Inace ovo je bio ultra lak teren.Jedini problem je zadao preveliki uspon i kontra nagib.Lada se popela bez redukcije.
citaba:
Lada je legenda,evo i moje
PinzHunter:
--- Citat: Midian - 07. 11. 2008. 19:47:52 ---Nije ali ajd cisto da vidimo sta moze.Inace ovo je bio ultra lak teren.Jedini problem je zadao preveliki uspon i kontra nagib.Lada se popela bez redukcije.
--- Kraj citata ---
dobro nam dosao na forum. Ja kad sam se registrirao na forum moj prvi post je bio u rubrici terenaca, pa sam dobio opravdanu opasku da se predstavim članovima foruma. Ova tema je jako interesantna, ali molim te u ime drugih forumasa a i u moje ime da se kratko predstaviš( ako vec nisi) u za to pripremljenoj rubrici. I naravno da se aktivno ukljucis u nase diskusije.
Dobra ti kob z10
Expresica:
--- Citat: Midian - 07. 11. 2008. 19:45:09 ---Ovde mozete da vidite gde se Tucson zaglavio,a gde moja Niva stoji parkirana...
Plus sto je Tucson spalio lamelu,nije pomogla ni elektronika,ni kontrola proklizavanja
--- Kraj citata ---
Kao prvo , ovaj tu sigurno nema kontrolu proklizavanja,niti on ima neku elektroniku osim ABS-a,a kao drugo nebi je sigurno spalio da ima sporohodne kao Lajka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju