Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (4/142) > >>

Zoran:
izvini deane sto sam ti sad temu preokrenuo!  :D

nazime:

--- Citat: Bobi - 20. 09. 2007. 20:07:02 ---
--- Citat: nazime - 20. 09. 2007. 18:07:22 ---Išao sam uja gledat u TRZC. Bjež od toga. Bio jedan benzinac dugi i kratki diesel. Oba bijela i u rasulu.
Ja za lov imam vitaru i u njoj plin. Zadnji sicevi vani, a na krovu daske. Zapeljam se s njom na pogodno mjesto, sjednem na daske i čEKAM  d6.

--- Kraj citata ---

Daj molim te poslikaj taj patent, bas me zanima kako izgleda

--- Kraj citata ---
Sutra slikam ak se sjetim. Na krovne nosače stavio par dasaka svezao gumama i to je to.
Ili sjedim na tronošcu na daskama ili na samim daskama ,a noge naslonim na rez. kotač.
Zadnja je s auta odstrijeljena krmača cca 80 kg. Nije bilo prasadi, imala 2 posušene sise.

skyangel:

--- Citat: Zoran - 20. 09. 2007. 20:12:15 ---
--- Citat: skyangel - 20. 09. 2007. 14:30:43 ---
--- Citat: Zoran - 20. 09. 2007. 14:22:10 ---
--- Citat: skyangel - 20. 09. 2007. 14:17:41 ---strpi se malo dok se ne vidimo i kad vidiš mog derefendera, odma buš odustal od nive  ;D

--- Kraj citata ---

ima bas jedan kratki  80tisuca preso ocuvan za 79tisuca kuna!dizel

--- Kraj citata ---

jel to u TRZC-u moždač

--- Kraj citata ---

jeste to mi je bas danas nudio tamo jeli znas nekoga od lopova tamo

tu ga mozete vidjeti http://www.trcz.hr/ponuda_vozila.php

ovaj je bio kod ht.a pa valjda je ga svak handrio ja sam si mislio da ga kupim ali nemam mogucnosti za sad

--- Kraj citata ---

a gledaj oni su imali 3-4 komada ista, čak i sa jako sličnom kilometražom. nudili su meni jedan koji je najbolji kao no nisam uzeo. uglavnom, jedan je uzeo poznanik, i mijenjao je dosta na njemu e sad vjerojatno je uzeo jedan koji nije baš nekaj... dobro ga pregledaj pa vidi. a isto tako motori su td5 ja mislim, a ta serija baš i nije nekaj za defendera 98/99.

ikova371:

--- Citat: dean - 20. 09. 2007. 12:27:02 ---Lako moguće da je skoro uzmem, pa me zanimaju iskustva. Znam da joj na terenu nema ravnog, ali kakva je recimo pouzdanost. Potrošnja, maksimalna brzinač

--- Kraj citata ---
kupio moj stari proljetos,obavezno plin(bez njega 15 lit benzina),u početku mu je znala cukat kad su ugradili plin,al su mu to poštelali i sad je ok,što se tiče preklopnog bull bara,isplativa investicija,vozili vepra od 150 kg i sve štima,a inače unutrašnjost ti je ko iz stojadina i kvake i ručice i prekidači ;D

Zoran:
i sto je sve naopako postavljeno!  ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju