Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (89/142) > >>

Jedan:
Pod uvjetima kako je ja koristim - naravno da se kvari ali ništa skupo (ako ne računam svoje bubrege kad ležim ispod nje). U posljednje dvije godine jedini kvarovi su "selen blokovi" ("silent block") na sponama zadnjeg diferencijala i žaruljica na indikatoru količine goriva (stalno svijetli). hao zagi

Antezg:
Ako svijetli onda je ispravna happi

dean:
Nastavak slijedi...
I dalje se pretinac za rukavice otvara kako njemu dođe, stiskanje kuplunga škripi bolje od bilo kakve vabilice za lisicu, a kad ga otpuštaš, pazi sad, sigurno vabi srnjaka bolje od bilo koje vabilice na svijetu... Potrošnja romantično skoči na 15 litara a onda sa idućim punjenjem se vrati na ugodnih 12... Pojas se zaglavi tako da moraš odšerafit gornji šeraf koji je fiksiran da "nabereš" malo pojasa kako bi ga mogao izvuć i svezat se... Pogotovo mi se to dopada kad to radim 5 puta dnevno...
Hrđa ju u dalje neumioljivo grize i za 2 godine će možda biti za staro željezo, ako će je htjet primit...  hao

valdop:
deane, meni izgleda da je tu neko lijen, možda bi trebalo špricnuti WD-a na kuplung lamelu da ne škripi, a u pretincu ta rukavice drži pljosku s rakijom pa će ti biti drago kad se otvori, ako si za zamjenu dam ti svoju ladu (sve ispravno) za tvoju neispravnu, ne moraš ništa nadoplačivati. . .

TUROPOLJE:
Baš mi je drago šta ste dečki iskreni.. just

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju