Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
dean:
Ljudi još ne kuže razliku između dobrog i lošeg proizvoda... Moj stari je sa svojim autom u 3 god napravio 217 000 km, i zamislite kako je lijen da NIKAD NIJE NI ULJE PROVJERIO... Auto je uredno servisiran, nikad stao nije, nikad duhova nije imao...
Ali vratimo se na temu Lade Nive... Ona košta 10 000 novaca... Ja sam dao poštene nvce za nju, ne podrapane, skurene ili zašarane novce... Očekujem i takav auto, a ne auto koji koji je škart koliko bi bile gore spomenute novčanice...
ri istra:
koliko para toliko muzike
nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino (ili nesto tako)
lose vino kosta 15kn a kvalitetno od 100 pa do pitaj boga koliko
mislim da se ne treba vise govorit. niva je niva i kao takva ako imas srece sluzit ce te. normalno da i vlasnik mora znati sta ima i sta moze sa takvim vozilom.ako stalno izvlaci s njom drva normalno da ce se stalno kvarit. voznja po makadanu,snjegu,tu i tamo koje izvlacenje divljaci iz sume sigurno joj nece skodit.
sjetite se da ima i mazalica,auto ce vam biti zahvalan.
Antezg:
Lada ima mazalice na križevima,ali do njih se ne može doći bez skidanja kardana, na ovjesu ih nema...
ri istra:
kako ne, pa to je tako i napravljeno da bude pristupacno.ako treba poslat cu ti repair manual pa se sam uvjeri. zagi zagi
Antezg:
Moja je imala mazalice na kardanima koje su se mogle normalno podmazati, neki križevi su imali mazalice koje su stajale pod takvim kutem da koliko god okretao kardan,nisi mogao nataknuti crijevo na mazalicu, a nek križevi ih uopće nisu imali ččč
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju