Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (93/142) > >>

siladji:
Isto koristim Nivu,i mogu da Vam kazem da me nikad nije ostavio na polju,ni u blatu,samo jednom zahvaljujuci novom zakonu da svetla moraju biti ukljucena i danju,pa sam zaboravio da iskljucim..hvala bogu bili smo blizu sela.. happi..Dosta ga vozim na terenu u blatu kao i zimi u snegu,i kao sto Sumo kaze nagledao sam se koje kakvih dzipova,koje je Niva izvukla svaki put..

PinzHunter:
kad već imaš te fotke de nam malo demonstriraj taj nosač pozadi...izgleda zanimljivo

siladji:
Za koji dan cu sve da uslikam i detaljno da opisem ovaj nosac,inace nije nista strasno za napraviti,rucni rad je a moze da izdrzi puno.. d1
ps.taj napred je isto jako dobar,prvo smo taj napravili,nosio sam vepra od 190 kg na njemu bez problema.jedini problem je da se zagreje motor jako,nisam ni verovao da se temperatura ni na otvorenom putu nije opala kad sam stavio 3 srndaca..jednostavno zagusi hladnjak..iako sam sad napravio ovaj zadnji,ubacio san jedan dodatni ventilator za hladjenje,sto uvek moze dobro da dodje,,

SUMO:
Siladji, smanji brojke - pojedini nemaju pojma gde je Kostanac i sta sve tamo ima - imaju slabo srce rol

pa ti nece ni poverovati :)

evaeva:
Koristio sam Ladu Nivu tri godine u lovovima i iz osobnog iskustva mogu reći da je to pravi univerzalni automobil za svakog lovca. Šta se tiče cijene vozila te novce stvarno vrijedi a oprema je takva kakva je drugim riječima srednjevijekovna ali služe svrsi. Koristiti automobil od pedesetak i više tisuća eura za lov po meni nema nikakve logike pa imao novaca ko Ðajić, ono što Lada pruža svojim terenskim sposobnostima malo koji terenac joj je ravan a ima odličnu manevarsku sposobnost pogotovo po šumi gdje su kratki terenci zakon. A što se tiče kvarova opet koliko je pazite toliko će izdržati, zna imati problema sa križevima kardana jer su oni najviše opterećeni a materijal nije ko Toyotin.
Sve u svemu čista petica što se tiče automobila za lov.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju